Trucks

Потужніші вантажівки для більших можливостей і корисного навантаження

| 2 хвилини читання | 2 хвилини читання
Завдяки численним оновленням, які дозволили збільшити загальну вагу автопоїзда до 150 тонн, нові Volvo FMX, Volvo FH і Volvo FH16 забезпечують небачену раніше продуктивність.
Об'ємне зображення нового Volvo FMX, який перевозить уламки породи
Основним доповненням до нових великовантажних вантажівок Volvo є новий ведучий міст, який був розроблений власними силами спільно з Volvo Construction Equipment.

Нові великотоннажні вантажівки Volvo вирізняються потужною конструкцією зовнішніх елементів і міцним дизайном та створені спеціально для роботи у важких умовах, притаманних гірничодобувній і будівельній галузі. Їх останні перевтілення ще міцніші та мають ще більшу потужність і вантажопідйомність.

Основним доповненням до нових вантажівок Volvo є новий ведучий тандемний міст, який був розроблений власними силами спільно з Volvo Construction Equipment. Використовуючи свій досвід і знання з проектування мостів для колісних навантажувачів та самоскидів, Volvo Trucks змогла збільшити вантажопідйомність заднього тандемного моста до 38 тонн (з 32 тонн у попередній моделі).

Задня підвіска була модернізована та зміцнена, а передня підвіска підсилена, щоб впоратися з додатковим навантаженням. Повна маса вантажівки з колісною формулою 8x4 зараз становить 58 тонн. Це дозволяє збільшити корисне навантаження приблизно на 15–17 відсотків.

Комбінація цих оновлень дозволяє збільшити загальну вагу автопоїзда з 120 до небачених до цього 150 тонн.

Підсилена передня підвіска

Дозволяє витримувати навантаження до 10 тонн. За допомогою подвійних передніх мостів це значення можна збільшити до 20 тонн.

Нова задня підвіска

Зміцнена додатковими елементами конструкції, включаючи нову посилену поперечну балку, нові пружини, більші гумові підшипники та надійніше кріплення заднього моста.

Новий ведучий міст

Перший міст власної розробки Volvo Trucks за останні 20 років.

Latest Press Release

Latest Press Release