Trucks

ПУБЛІКАЦІї Volvo Trucks

Розділ, де можна отримати інформацію про вантажівки, транспорт і технології.

11 matches

1 of 1

  • Оновлена Директива ЄС про вагу й габарити дає можливість перевізникам задовольнити вимоги і клієнтів, і працівників.

  • Систему дорожніх зборів для вантажівок у ЄС чекають зміни. Плата різко зросте, особливо для вантажівок із дизельними й газовими двигунами. Німецька система дорожніх зборів MAUT першою запровадить найновішу редакцію Директиви про євровіньєтку. Як працюватиме MAUT і як операторам вантажівок зменшити викиди та витрати?

  • Водіння із системою оглядових камер або дзеркалами

  • Якісний дизайн вантажівки — це не лише поєднання естетики з функціональністю, а й максимальна енергоефективність автомобіля й мінімізація викидів CO². Елегантна деталь насправді може допомогти заощадити пальне.

  • Технології та інновації

    2023-10-09

    Що таке послуги з керування автопарком

    Що більше парк вантажівок, то кориснішою стає ефективна система керування автопарком. Але наскільки великим має бути автопарк, щоб вона стала необхідною інвестицією? Чи варто меншим автопаркам теж спробувати послуги з керування автопарком?

  • Водії вантажівок дуже затребувані через дефіцит кадрів у галузі перевезень. Свіжі дослідження показують, що нові водії, які щойно закінчили навчання, мають труднощі з працевлаштуванням, зокрема через брак досвіду роботи. І це незважаючи на те, що нестача водіїв на ринку праці викликає серйозне занепокоєння. Чому це так і що з цим робити операторам вантажівок?

  • Навіть у сприятливі часи економія споживання палива вантажівкою є важливою для прибуткового бізнесу. Але коли Ви маєте справу з інфляцією, високими цінами на енергоносії та кризою вартості життя, економія точно не буде зайвою. Хороша новина полягає в тому, що є багато речей, які Ви одразу можете зробити для покращення паливної ефективності своєї вантажівки.

  • Заощадження пального

    2022-11-11 5.5 хв

    Чому аеродинаміка важлива для Вашого бізнесу

    Аеродинамічний опір має значний вплив на паливну ефективність Вашої вантажівки, особливо коли вона рухається зі швидкістю понад 50 км/год. Ключ до зменшення цього впливу та зниження витрат на пальне – розуміння того, як працює аеродинаміка вантажівки.

  • Водії вантажних автомобілів відіграють ключову роль у підвищенні економії пального будь-якого підприємства, але як найкраще підтримувати їхню мотивацію та натхнення?

  • Уявіть, якби про те, коли ваш вантажний автомобіль зламається, ви б знали ще до того, як це станеться? Наскільки це збільшило б період працездатного стану та продуктивність вашої компанії? За допомогою даних наше розуміння того, як працюють транспортні засоби, швидко покращується. А за допомогою штучного інтелекту (ШІ) та машинного навчання стане можливим прогнозувати поломки з ще більшою точністю.

  • Доглянута вантажівка - це паливно-ефективна вантажівка. Ось кілька прикладів того, як регулярне технічне обслуговування допоможе підтримувати Вашу вантажівку у належному стані та уникнути надмірного споживання пального.

11 matches

1 of 1