Trucks

Найпопулярніша вантажівка Volvo відзначає 30-річчя свого інноваційного розвитку

Сьогодні виповнюється 30 років відтоді, як компанія Volvo Trucks представила Volvo FH, найпопулярнішу вантажівку в історії компанії. Від самого початку флагманська модель Volvo вирізняється характерним дизайном екстер'єру та інтер'єру, неперевершеним комфортом для водія, а також передовими технологіями щодо безпеки та паливною ефективністю.
Найпопулярніша вантажівка Volvo відзначає 30-річчя свого інноваційного розвитку
Volvo FH – одна з найуспішніших моделей у галузі. Загалом було продано майже 1,4 мільйона вантажівок цієї моделі по всьому світу

Volvo FH – одна з найуспішніших моделей у галузі, було продано майже 1,4 мільйона вантажівок на близько 80 ринках по всьому світу. Зовсім нова від початку і до кінця, з чудовими ходовими якостями та паливною ефективністю, Volvo FH швидко стала представником абсолютно нового стандарту для вантажних автомобілів, відтоді як була випущена на ринок у 1993 році. 30 років потому Volvo FH стала справді культовою моделлю.

 

"Volvo FH – це ідеальне втілення клієнтоорієнтованого мислення, це модель, яка вже 30 років розширює межі. У всіх важливих сферах, таких як комфорт водія, паливна ефективність, безпека та продуктивність, ми ніколи не припиняли вдосконалювати цю вантажівку. Я дуже пишаюся тим, що сьогодні наші клієнти можуть замовити як електричну Volvo FH, так і газову або з дизельним двигуном", – говорить Рогер Алм, президент компанії Volvo Trucks.

 

Інноваційний лідер від самого початку

Volvo FH була та залишається лідером у сфері інновацій. Вона була випущена з абсолютно новим шасі, із конструкцією, яка сприяла гнучким рішенням для різних транспортних завдань. Новаторська трансмісія отримала абсолютно новий 12-літровий двигун (16-літровий для моделі Volvo FH16), а повністю оновлена кабіна забезпечила чудову аеродинаміку та комфорт водія.

 

Інновації впроваджуються протягом багатьох років, з врахуванням цінностей Volvo – безпекою, якістю та турботою про навколишнє середовище – в якості відправної точки. Серед інноваційних досягнень за останні три десятиліття – подушка безпеки водія, автоматизована коробка передач I-Shift і динамічне рульове управління Volvo Dynamic Steering, що забезпечує легке керування та чудову маневреність.

 

Щодо зовнішнього дизайну, то дзеркала заднього виду з унікальним тонким дизайном, який забезпечує кращий круговий огляд водієві, та V-подібні фари, що забезпечують поліпшену видимість і комфорт для водія, а також надають вантажівці характерний зовнішній вигляд, є двома прикладами того, як технологія та дизайн Volvo використовуються для створення цінних переваг для водія.

 

“Перше покоління Volvo FH змінило правила гри, повністю трансформувавши концепцію сучасної вантажівки. Відтоді ми продовжуємо встановлювати нові стандарти в галузі вантажних перевезень і випустили п'ять наступних поколінь цієї вантажівки. Наша формула успіху полягає у використанні найсучасніших технологій таким чином, щоб завжди додавати очевидні переваги для наших клієнтів і водіїв. Я дуже пишаюся тим, що Volvo FH – єдина вантажівка, яка тричі була обрана "Міжнародною вантажівкою року", як доказ наших успішних зусиль із безперервного вдосконалення та постійного розвитку", – зазначає Ілва Далерстедт, менеджер сегменту магістральних вантажівок компанії Volvo Trucks.

 

Більше інформації про модель Volvo FH – за посиланням:
https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/trucks/trucks/volvo-fh.html

https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/trucks/trucks/volvo-fh16.html

 

 

ПОСИЛАННЯ на фото високої якості

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.