Trucks

Volvo Trucks представляє новий Volvo FH16 — поєднання комфорту з потужністю для виняткової продуктивності

Volvo Trucks представляє новий Volvo FH16, який успішно поєднує нові функції безпеки, краще робоче середовище водія та новітні технології, що дозволить клієнтам підвищити продуктивність. Нова флагманська модель Volvo Trucks наступного покоління, розроблена з акцентом на комфорт та продуктивність водія.
Volvo Trucks представляють новий Volvo FH16
«Volvo FH16 може впоратися з будь-яким найвибагливішим завданням і, водночас, дати клієнтам і водіям все найкраще», — стверджує Роджер Альм, президент Volvo Trucks.

«Volvo FH16 — це по-справжньому преміальний продукт, який може впоратися з будь-яким найвибагливішим завданням і, водночас, дати клієнтам і водіям все найкраще», — стверджує Роджер Альм, президент Volvo Trucks. «З новим поколінням ми створили пакет, який не йде на компроміси між потужністю і паливною економічністю, комфортом та стилем».

«Volvo FH16 дає все, що ви очікуєте від вантажівки Volvo, та багато чого іншого, тим самим зміцнюючи нашу позицію як бренда для важких, вибагливих перевезень на дальні відстані», — додає він.

Зухвалий зовнішній вигляд втілює інтелектуальні технології
Зовнішній вигляд нової вантажівки вирізняється V-подібними фарами з ефектом кришталю, які демонструють інтелектуальні технології, на яких побудовані вантажівки. Сильний характер та спадщина флагманської моделі Volvo FH16 посилюються тематичною решіткою, натхненною водоспадом, в той час як панелі фар були трохи переміщені назовні, щоб надати вантажівці і покращену аеродинаміку, і впевненої статури.

«У новому Volvo FH16 ми по-іншому уявили найбільш знакові елементи дизайну наших попередніх поколінь та ще більше вдосконалили їх. Наприклад, завдяки новим високотехнологічним фарам ми підняли нашу потужну світлову ідентичність на наступний рівень, тоді як весь перед вантажівки був перероблений, щоб створювати ще більш потужне враження», — пояснює Ізмаїл Овачік, головний дизайнер екстер'єру Volvo Trucks.

«Зухваліший, витонченіший і впевненіший екстер'єр Volvo FH16 відображає той факт, що ця вантажівка є більш залученою та розумною, ніж будь-коли раніше», — говорить він.

Оновлене середовище, орієнтоване на комфорт водія

Інтер'єр нового Volvo FH16 був розроблений з особливою увагою до водія та доповнений новими акцентними кольорами і оздобленням, які створюють вигляд і відчуття якості та ексклюзивності. Оновлена приладова панель включає в себе нові практичні місця для зберігання та повністю цифровий 12-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю. Водій може обирати між чотирма різними видами екрана залежно від ситуації на дорозі та інформації, яку потрібно бачити.

Зона водія може бути обладнана 9-дюймовим боковим дисплеєм, який забезпечує інформаційно-розважальні функції, допомогу в навігації, відображення інформації щодо транспортного засобу та відображення виду з камер. Дисплей легко доступний з місця водія. Взаємодія може здійснюватися кількома способами: за допомогою інтуїтивно розташованих кнопок на кермі, за допомогою голосового управління або безпосередньо через сенсорний екран і панель управління на дисплеї.

Як дисплей приладів, так і боковий дисплей працюють багатьма мовами.

У нових вантажівок перемикач передач I-Shift був перероблений за преміальним стандартом і включає підсвічені символи вибору передач та нові режими їзди для оптимізованої роботи.

Поліпшення маневреності та продуктивності
Збільшена вантажопідйомність переднього моста і задній та середній неведучі мости з кращими кутами повороту покращують як маневреність, так і продуктивність нового Volvo FH16. Для особливо складних операцій також доступна нова 38-тонна задня вісь.

Фари з адаптивним дальнім світлом
Новий Volvo FH16 оснащений фарами з адаптивним дальнім світлом, які покращують безпеку для всіх учасників дорожнього руху, автоматично відключаючи вибрані сегменти світлодіодного дальнього світла, коли вантажівка наближається до зустрічного транспортного засобу або до іншого транспортного засобу ззаду. Дальнє світло підлаштовується, коли камера і датчик виявляють інші транспортні засоби або коли камера виявляє зміни в кількості світла навколо вантажівки.

Безпека додатково покращується за допомогою круїз-контролю під час руху схилами, який задає максимальну швидкість для запобігання небажаного прискорення під час руху під гору, та системи адаптивного круїз-контролю (ACC), яка зараз працює на всіх швидкостях до самого нуля км/год.

Гальмівна система з електронним управлінням (EBS), яка є обов'язковою складовою таких функцій безпеки, як Система попередження зіткнення з функцією екстреного гальмування та Електронна програма стійкості, тепер є стандартною для нової вантажівки. Система динамічного управління від Volvo, з такими системами безпеки як Система утримання смуги і Система підтримки курсової стійкості, тепер також доступна як опція.

Новий Volvo FH16 також має систему розпізнавання дорожніх знаків, яка відображається на дисплеї приладів. Система розпізнає дорожні знаки, такі як заборона обгону, тип дороги та обмеження швидкості.

Оглядовість може бути додатково покращена шляхом додавання камери на стороні пасажира, яка забезпечує додатковий огляд збоку вантажівки на боковому дисплеї.

Ідеальне поєднання для складних завдань
Поєднуючи потужний 16-літровий двигун до 750 к.с., покращену маневреність, новітні технології безпеки та поліпшену підтримку водія, новий Volvo FH16 забезпечує найкращу продуктивність для найвибагливіших транспортних завдань.

Новий контракт на обслуговування допомагає клієнтам покращувати свої грошові потоки
Швидкий розвиток підключених послуг надає перевізникам абсолютно нові способи збільшення часу безвідмовної роботи вантажного автомобіля та оптимізації використання транспортних засобів.

Volvo Trucks представляє Volvo Flexi Gold Contract, який пропонує те саме покриття, що і договір Volvo Gold Contract, за тією самою передбачуваною вартістю, але зі значно більшою гнучкістю для адаптації до мінливих потреб бізнесу. Щомісячна оплата може варіюватися в межах 40% залежно від вашого передбаченого щорічного пробігу. Це надає перевізникам більшу гнучкість, щоб пристосовувати свою діяльність до сезонних змін та мінливого попиту.

«Багато транспортних компаній висловлюють потребу в більшій гнучкості, коли йдеться про договори на обслуговування. Тепер у нас є технологія, яка зробить такі динамічні та підключені рішення можливими», — говорить Томас Німейєр, менеджер з розвитку бізнесу, Контракти на обслуговування, Volvo Trucks.

Контракт на обслуговування Volvo Flexi Gold Service Contract доступний на вибраних ринках і буде поступово впроваджуватися на нових ринках.

Декілька фактів про новий Volvo FH16

  • Кабіни: Низька спальна кабіна, спальна кабіна, кабіна Globetrotter, Globetrotter XL і Globetrotter XXL. Зовнішні та внутрішні пакети оздоблення для індивідуального дизайну.
  • Двигуни: Дизельні двигуни доступні з різними стандартами на викиди. D16K стандарту Євро 6 Step D доступний з 550 к.с./2800 Н·м, 650 к.с./3150 Н·м і 750 к.с./3550 Н·м.
  • Система перемикання передач: I-Shift з програмними пакетами для різних областей застосування.

ПОСИЛАННЯ на фільм
ПОСИЛАННЯ на зображення високої роздільної здатності
ПОСИЛАННЯ на релізи інших продуктів: Volvo FH, Volvo FM і Volvo FMX

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.