Trucks

Volvo Trucks випередили час зі своєю найвитривалішою будівельною вантажівкою — новим Volvo FMX

Volvo Trucks запустили в продаж абсолютно новий Volvo FMX з повністю новою кабіною, збільшеною вантажопідйомністю та інноваційними функціями безпеки. Зі збільшеною до 20 тонн вантажопідйомністю переднього моста та 38-тонним візком, новий Volvo FMX побудований для найважчих умов та найвибагливіших завдань.
Новий Volvo FMX

«Наші замовники із будівельної галузі стикаються зі все більшими вимогами до вдосконалення в таких сферах, як сталість, економічна ефективність, безпека та продуктивність», — говорить Роджер Альм, президент Volvo Trucks. «Із запуском нового Volvo FMX ми доводимо свою націленість підтримувати цих клієнтів, створюючи витривалі вантажівки та інноваційні сервіси, які допомагають зробити їхню роботу легшою, безпечнішою та прибутковішою».

Повністю нова кабіна з суворою зовнішністю
Новий Volvo FMX побудований на абсолютно новій платформі кабіни, ґрунтуючись на довгому та успішному досвіді Volvo в постачанні надійних та функціональних будівельних вантажівок.

«Новий Volvo FMX створений, щоб забезпечити чудову комбінацію спритності та витривалості», — пояснює Ізмаїл Овачік, головний дизайнер екстер'єру Volvo Trucks. «Повністю нова кабіна включає передню частину з легкозамінними міцними деталями, захистом фар та новими V-подібними світлодіодними фарами. Щоб полегшити вхід і вихід для водіїв, ми розробили нові протиковзні сходини».

Більше уваги до водія
Новий Volvo FMX має збільшений простір у денній кабіні та сховища об'ємом до 800 літрів. Водії також отримують покращену оглядовість завдяки зниженій лінії дверей та новим дзеркалам заднього виду. Оглядовість можна покращити ще більше, додавши камеру на стороні пасажира, яка забезпечує додатковий огляд збоку вантажівки на боковому дисплеї.

Інтер'єр вирізняється новою приладовою панеллю, яка має більше місця для зберігання, нові кольори та сучасний кластер. Він включає динамічний 12-дюймовий дисплей приладів з високою роздільною здатністю і зручним інтерфейсом, що дозволяє водієві негайно бачити потрібну інформацію та обирати між чотирма різними видами екрана залежно від ситуації на дорозі. Дисплей приладів готовий до майбутніх оновлень та підключених послуг.

Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей забезпечує інформаційно-розважальні функції, підтримку навігації, інформацію про транспортних засіб та відображення видів з камер. Дисплей, до якого легко дістати, дозволяє водію взаємодіяти різними способами: за допомогою інтуїтивно розташованих кнопок на кермі, за допомогою голосового управління або безпосередньо через сенсорний екран і панель управління на дисплеї.

Як дисплей приладів, так і боковий дисплей працюють багатьма мовами.

Новий FMX також оснащений новою панеллю керування тяговим зусиллям, яка допомагає водієві легко та швидко справлятися з потенційно небезпечними ситуаціями як на дорозі, так і поза нею. Водій може отримати більше тягового зусилля, легко ввімкнувши блокувальними диференціалів поворотом ручки, одночасно спостерігаючи за станом тягового зусилля на дисплеї приладів.

Нове кермо з функцією нахилу кермової колонки пропонує водієві більш ергономічне положення водіння.

Житлова зона з більшим місцем для зберіганням та більшим комфортом
Нова спальна кабіна нового Volvo FMX оснащена вдосконаленими можливостями зберігання, включаючи велике відділення для зберігання під піднятим ліжком і верхнє заднє сховище зі світлодіодними панелями в перегородках. Комфорт кабіни додатково підвищується завдяки посиленій ізоляції, яка допомагає запобігати холоду, спеці та шуму. Перейти з сидіння на ліжко простіше, ніж будь-коли, завдяки новому стрункішому перемикачу передач I-Shift ергономічного дизайну.

Повна маса транспортного засобу до 150 т підвищує продуктивність
Новий Volvo FMX має найпотужніше доповнення до модельного ряду шасі Volvo — 38-тонний візок, який дозволяє отримати повну масу транспортного засобу (GCW) до 150 тонн. Крім того, оновлено передню підвіску, що дозволяє навантажувати передні мости вагою до 10 тонн, або 20 тонн для подвійних передніх мостів. У вантажівках з керованим середнім або заднім додатковим неведучим мостом були збільшені кути повороту, що призводить до кращої маневреності та зменшення зносу шин. Усі ці вдосконалення сприяють підвищенню продуктивності та економічної ефективності виконання будівельних транспортних завдань.

Функції безпеки, які допомагають уникати аварій
Новий Volvo FMX оснащений системою адаптивного круїз-контролю (ACC), яка тепер працює на всіх швидкостях до самого нуля км/год. Додаткові функції підвищення безпеки на Volvo FMX включають круїз-контроль під час руху схилами, який встановлює максимальну швидкість, щоб запобігти небажаному прискоренню під час руху під гору. Гальмівна система з електронним управлінням (EBS), яка є обов'язковою складовою таких функцій безпеки, як Система попередження зіткнення з функцією екстреного гальмування та Електронна програма стійкості, тепер є стандартною для нової вантажівки. Система динамічного управління від Volvo, з такими системами безпеки як Система утримання смуги і Система підтримки курсової стійкості, тепер також доступна як опція.

Нова система розпізнавання дорожніх знаків підвищує безпеку на Volvo FMX, показуючи на дисплеї приладів дорожні знаки, такі як обмеження швидкості, заборона обгону та тип дороги.

Для особливо суворих застосувань, таких як робота в шахті, Volvo FMX постачається з додатковим сталевим люком на даху з ручкою для аварійного виходу, яка відкриває люк повністю.

Витривалий та повний пакет
Розробивши надійну нову будівельну вантажівку FMX, яка може перевозити більше тонн та легше маневрувати, тримаючи водія в безпеці та комфорті, Volvo Trucks може допомогти підвищити продуктивність та прибутковість у будівельній галузі.

Новий контракт на обслуговування допомагає клієнтам покращувати свої грошові потоки
Швидкий розвиток підключених послуг надає перевізникам абсолютно нові способи збільшення часу безвідмовної роботи автомобіля та оптимізації використання транспортних засобів.

Volvo Trucks представляє Volvo Flexi Gold Contract, який пропонує те саме покриття, що і договір Volvo Gold Contract, за тією самою передбачуваною вартістю, але зі значно більшою гнучкістю для адаптації до мінливих потреб бізнесу. Щомісячна оплата може варіюватися в межах 40% залежно від вашого передбаченого щорічного пробігу. Це надає перевізникам більшу гнучкість, щоб пристосовувати свою діяльність до сезонних змін та мінливого попиту.

«Багато транспортних компаній висловлюють потребу в більшій гнучкості, коли йдеться про договори на обслуговування. Тепер у нас є технологія, яка зробить такі динамічні та підключені рішення можливими», — говорить Томас Німейєр, менеджер з розвитку бізнесу, Контракти на обслуговування, Volvo Trucks.

Контракт на обслуговування Volvo Flexi Gold Service Contract доступний на вибраних ринках і буде поступово впроваджуватися на нових ринках.

Декілька фактів про новий Volvo FMX

  • Кабіни: Денна кабіна, низька денна кабіна, низька спальна кабіна, спальна кабіна, кабіна Globetrotter, кабіна з двома рядами сидінь. Зовнішні та внутрішні пакети оздоблення для індивідуального дизайну.
  • Нове кермо з функцією нахилу кермової колонки для більш ергономічного водіння.
  • Двигуни: Дизельні двигуни доступні з різними стандартами на викиди.
  • Система перемикання передач: I-Shift і I-Shift із понижуючими передачами з програмними пакетами для різних областей застосування.
  • Освітлення: Галогенні або світлодіодні фари.

ПОСИЛАННЯ на фільм
ПОСИЛАННЯ на зображення високої роздільної здатності
ПОСИЛАННЯ на релізи інших продуктів; Volvo FHVolvo FH16 і Volvo FM

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.