Trucks

Volvo FH нового покоління з технологією I-Save став лідером з економічного споживання пального

Volvo FH 460 нового покоління з I-Save нещодавно пройшов випробування у реальних умовах на 343-кілометровому тестовому маршруті Green Truck test route поряд з Мюнхеном. З неймовірним результатом в 22,70 л/100 км, флагман Volvo встановив новий рекорд з економічного споживання пального, обігнавши інших відомих виробників вантажівок.
Volvo FH із технологією I-Save забезпечує ще більшу ефективність та дає змогу економити до 10% пального
Результати незалежних випробувань, а також досвід клієнтів підтверджують, що Volvo FH із технологією I-Save може значно зменшити витрати на пальне порівняно з вантажівкою без I-Save, оснащеною звичайним 13-літровим двигуном Volvo.

Новий Volvo FH із технологією I-Save є частиною нового покоління Volvo Trucks, представленого навесні 2020 року. Технологія I-Save включає безліч рішень для економії пального, найважливішим з яких є 13-літровий турбокомпресорний двигун Volvo D13TС. Він випущений на початку 2019 року і наразі є найбільш економічним двигуном компанії.

 

Volvo FH 2020 модельного року із технологією I-Save випускається в ще більш економічній версії, яка дає змогу зменшити витрати на пальне на 10%. У порівнянні з попереднім поколінням, яке забезпечувало економію пального на 7%, це означає значне покращення на додаткові 3 відсоткові пункти.

 

«Скорочення споживання пального і, як результат, зниження викидів CO2 має вирішальне значення для всіх транспортних компаній, особливо для тих, які здійснюють дальні перевезення. Завдяки новому Volvo FH із технологією I-Save ми надаємо транспортним компаніям ще більше можливостей для зниження експлуатаційних витрат та впливу на навколишнє середовище»,‎ – каже Джессіка Сандстрем, старший віце-президент із управління продукцією Volvo Trucks.

 

З випуском першого покоління Volvo FH із I-Save в 2019 році компанія Volvo Trucks показала, що це рішення може знизити споживання пального – дизельного та AdBlue – на 7% порівняно з вантажівкою без I-Save, оснащеною звичайним 13-літровим двигуном Volvo. Цей показник підтвердили незалежні тести, а також досвід клієнтів.

 

«Поєднання низького споживання пального, низького рівня шуму та хороших ходових якостей принесло дуже позитивні відгуки. Більшість перевізників розглядають Volvo FH із технологією I-Save як інструмент, який допомагає знизити викиди вуглекислого газу в атмосферу», – говорить Джессіка Сандстрем.

Завдяки новому поколінню Volvo FH із технологією I-Save розробники продукції Volvo Trucks ще більше знизили витрату пального. Оновлення програмного забезпечення на основі аналізу даних користувачів дало змогу вдосконалити й оптимізувати баланс між витратою пального та керованістю, що призвело до подальшого зниження витрати пального під час водіння в еко-режимі.

 

Окрім оновлення I-Save, новий Volvo FH має більш аеродинамічний дизайн. Відтепер I-See має нову функцію для ще більш ефективної економії пального – вантажівка сама визначає, коли необхідно збільшити оберти двигуна, а потім виконувати рух накатом, навіть на дорогах, які на перший погляд є абсолютно рівними.

 

«Цей результат означає, що, обираючи новий Volvo FH із I-Save, транспортні компанії можуть знизити споживання пального на 10% порівняно зі звичайним Volvo FH, оснащеним нашим 13-літровим двигуном відповідно до норм Євро 6 step D*. При цьому на практиці можна домогтися ще більшої економії, оскільки більшість клієнтів, які купують новий Volvo FH із технологією I-Save, змінюють старі вантажні автомобілі з більшим споживанням пального», – пояснює Джессіка Сандстрем. 

 

Ефективне використання пального й ідеальна керованість

Новий Volvo FH із технологією I-Save — це не лише великий крок вперед в контексті економії пального. Оптимізований крутний момент в широкому діапазоні оборотів забезпечує плавність ходу і потужність, необхідну для підтримання високої та постійної середньої швидкості, навіть на складному рельєфі.

 

«‎Ми полегшуємо і робимо більш комфортним керування з ефективним споживанням пального навіть на горбистих дорогах. Крім того, нове робоче місце водія Volvo FH забезпечує оптимальну роботу протягом всієї робочої зміни»‎, — підсумовує Джессіка.

 

Слідкуйте за тим, як Volvo FH нового покоління із I-Save проходить випробування на споживання пального, що проводяться німецьким автомобільним журналістом Яном Бургдорфом (Jan Burgdorf) для відомого журналу Trucker magazine на випробувальному маршруті Green Truck Award на північ від Мюнхена.

 

Інформація, новий Volvo FH із технологією I-Save

·         Новий Volvo FH із I-Save буде доступний для замовлення на європейських ринках з вересня 2020 року

·         13-літровий двигун Volvo з технологією Turbo Compound (Volvo D13TC) потужністю 460 к.с. (2600 Н м) або 500 к.с. (2800 Н м)

·         Топографічна технологія I-See використовує інформацію про запланований маршрут для оптимального використання кінетичної енергії вантажівки

·         Система перемикання передач I-Shift із програмним забезпеченням, оптимізованим для дальніх перевезень (Еко режим)

·         I-Cruise з I-Roll, який адаптує швидкість для підтримання мінімального споживання пального

·         Економний задній міст

·         Система старт-стоп

·         Насос підсилювача кермового управління зі змінним об'ємом

·         Повний комплект повітряних дефлекторів

 *Різниця у витраті пального обчислюється шляхом порівняння витрат на дизельне пальне та AdBlue для I-Save: D13TC Євро 6 step D з паливним пакетом для дальніх перевезень, з D13 eSCR Євро 6 step D без пакету для дальніх перевезень. Фактична економія пального залежить від багатьох факторів, таких як досвід водія, використання круїз-контролю, специфікація транспортного засобу, вантаж, фактична топографія та погодні умови.

 

Зображення з високою роздільною здатністю https://images.volvotrucks.com/search?querylabel=Volvo%20FH%20I-Save&querystring=(%22%7Baf4b2e0c-5f6a-11d2-8f20-0000c0e166dc%7D:Categories%22%20%3F%20%22:4209:%22)

Пов’язані прес-релізи:

2020-02-27: Volvo Trucks представляє новий Volvo FH — Вантажівка нового покоління, розроблена з увагою до водія https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/news/press-releases/2020/feb/pr-200227-fh.html

2019-03-07: Новий Volvo FH з I-Save знижує витрати на пальне на 7% https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/news/press-releases/2019/mar/pressrelease-190307.html

Ролик: новий Volvo FH із технологією I-Save проходить випробування на споживання пального

Слідкуйте за тим, як Volvo FH нового покоління із I-Save проходить випробування на споживання пального, що проводяться німецьким автомобільним журналістом на випробувальному маршруті Green Truck Award на північ від Мюнхена.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.