Trucks

Перший Volvo FL вже в Україні

Перший середньотоннажний вантажний автомобіль Volvo FL з оновленим дизайном та новими функціями активної безпеки вже прибув в Україну та відвантажний власнику.

Volvo FL має новий привабливий дизайн з оновленою передньою частиною, виразними світлодіодними фарами і збільшеною емблемою Volvo Iron Mark. Цей вантажний автомобіль, за рахунок своєї компактності та маневреності, ідеально пристосований для виконання перевезень у жвавому місті.

Ціла низка нових функцій підвищує рівень безпеки як для водія, так і для інших учасників дорожнього руху. Серед них: адаптивний круїз-контроль з попередженням про зіткнення та екстреним гальмуванням, попередження про з’їзд зі смуги руху, система допомоги при зміні смуги руху зі сторони водія та пасажира, система розпізнавання дорожніх знаків, система попередження про втому водія, камера заднього виду.

 

Коротко про деякі особливості нового Volvo FL:

·         Нова повністю автоматична коробка передач 8AP1200 робить керування Volvo FL ще зручнішим і комфортнішим. Вона має функції для підвищення продуктивності та економії пального. Підтримує вісім передач переднього ходу з двома підвищувальними передачами;

·         5-літровий двигун D5K, 210 к.с., Євро 6;

·         Зовнішні дзеркала стали тоншими, щоб водій мав кращий прямий огляд навколишнього простору;

·         У салоні з'явилися нові світлодіодні ліхтарі та місце для зберігання речей, що замикається, які покращать робоче середовище;

·         Новий брелок оснащено новими зручними функціями.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.