Trucks

Більше потужності та крутного моменту у вантажівці Volvo FL

Наразі компанія Volvo Trucks пропонує вантажний автомобіль середньої вантажопідйомності Volvo FL із потужнішим двигуном потужністю 320 к.с., який дозволяє автомобілю виконувати ще складніші транспортні завдання.
Більше потужності та крутного моменту у вантажівці Volvo FL
Новий двигун потужністю 320 к.с. дозволяє виконувати більш складні завдання, наприклад, ефективне гасіння пожеж, рятувальні операції та будівельні роботи.

Volvo FL – середньотонажний вантажний автомобіль з повною масою до 19 тонн. Вантажний автомобіль Volvo FL уже доступний з багатьма варіантами кабіни та шасі, а його універсальність тепер ще більше зростає з появою двигуна потужністю 320 к.с. Такі зміни FL дозволяють виконувати більш складні завдання, наприклад, ефективне гасіння пожеж, рятувальні операції та будівельні роботи.

 

«Ця модель вантажівки вже має велику популярність завдяки своїй універсальності для міських завдань. Тепер ми робимо її ще привабливішою завдяки новому, потужнішому двигуну, який, за необхідності, надає водієві додатковий крутний момент. Це означає, що на шасі цієї моделі можна встановлювати вибагливіші надбудови, такі як великі насоси та крани», – стверджує Кеннет Акерберг (Kenneth Ackerberg), менеджер із продукції Volvo Trucks.

 

Новий двигун потужністю 320 к.с. також пропонує переваги для завдань регіональних перевезень, згідно з якими необхідно більше потужності через вибагливий рельєф місцевості. За допомогою 8-ступінчастої автоматичної коробки передач, розрахованої на крутний момент 1200 Нм, можна налаштувати економічний режими або продуктивний, за бажанням водія.

 

Ключові переваги Volvo FL: простора кабіна, чудова оглядовість і повністю автоматична коробка перемикання передач. Ефективна система відводу та фільтрації відпрацьованих газів із технологією SCR (система зниження токсичності вихлопу) і DPF (система очищення відпрацьованих газів дизельного двигуна за допомогою сажного фільтра) сприяє низькій витраті палива, довшим міжсервісним інтервалам та дуже низькому рівню вихлопних викидів.

 

Двигуни D8K320 (з грудня цього року) і D5K240 також доступні у версіях, призначених для роботи на чистому біодизельному паливі (B100). Восьмилітровий двигун призначений для повної маси від 12 до 19 тонн, а п'ятилітровий – від 10 до 16 тонн.

 

 

Відомості щодо Volvo FL:

 

Двигун: D5K потужністю 210 або 240 к.с. D8K потужністю 250, 280 або 320 к.с.

Циліндри: чотири або шість

Крутний момент: до 1200 Нм

Повна маса: 10-19 тонн

Дозволена максимальна маса автопоїзда: до 36 тонн

Коробка передач: 8AP1200

Шасі: 4X2 або 4X4

Колісна база: 3250-6800 мм

 

ПОСИЛАННЯ на фото

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.