Trucks

Перший новий Volvo FH16 750 вже в Україні

Унікальний у своєму роді, довгоочікуваний та перший в Україні – новий Volvo FH16 750 відправився до свого власника. Це перший вантажний автомобіль Volvo в автопарку чернігівської компанії, яка займається перевезенням великої рогатої худоби.

Окрім легендарного потужного двигуна 750 к.с., вантажний автомобіль має Систему динамічного управління Volvo Dynamic Steering, що забезпечує неперевершений досвід кермування, стабільність і стійкість руху на усіх швидкостях. Просторий та комфортний салон FH16 має фірмове шкіряне оздоблення.

 

На додаток до різноманітних систем безпеки та ефективної гальмівної системи, автомобіль оснащений ретардером для ще комфортнішого та безпечного гальмування. Також вантажний автомобіль обладнаний системою ADR для перевезення небезпечних вантажів.

Ми дякуємо нашому замовнику за довіру та вибір найкращої техніки та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.