Trucks

Логістична компанія Girteka замовила 2000 вантажівок Volvo FH нового покоління

Girteka Logistics, одна з провідних логістичних компаній Європи, замовила не менше ніж 2000 вантажних автомобілів Volvo FH нового покоління. Серед очікуваних переваг від цього значного оновлення автопарку є підвищення рівня безпеки, комфорту водія та зменшення витрати пального.
Логістична компанія Girteka замовила 2000 вантажівок Volvo FH нового покоління

 

Компанія Girteka Logistics, що розташована в Литві, має у своєму штаті 15 000 водіїв вантажівок і 8 000 вантажних автомобілів, які обслуговують велику мережу в Європі.

 

Головними пріоритетами компанії Girteka Logistics є забезпечення високої якості обслуговування, паливна економічність, безпека і комфорт водіїв. І саме на основі цих пріоритетів компанія прийняла рішення інвестувати у 2000 вантажівок Volvo FH нового покоління.

 

«Новий Volvo FH оптимізує час безвідмовної роботи і паливну економічність, водночас пропонуючи водієві відмінні умови для роботи. Завдяки цій інвестиції ми зможемо досягти підвищення рівня безпеки на дорогах і скороти шкідливі викиди завдяки винятковій ефективності використання пального. Ми дуже раді співпраці з Volvo Trucks на шляху до досягнення нульового рівня аварійності та зменшення впливу на навколишнє середовище», – говорить Едвардас Ляховічюс, генеральний директор компанії Girteka Logistics.

 

Нещодавно компанія Volvo Trucks випустила абсолютно новий модельний ряд великотоннажних вантажівок, включаючи флагман для магістральних перевезень – Volvo FH. Серед оновлень – новий інтерфейс водія, адаптивні фари дальнього світла для підвищення рівня безпеки, а також покращена паливна економічність.

 

Крім того, версія I-Save вантажівки Volvo FH поєднує в собі економічний двигун і поліпшені функції економії пального, що дозволяє новій версії I-Save зменшити витрати на пальне до 10 відсотків*. Із 2000 нових вантажівок, замовлених компанією Girteka, велику частину становитимуть вантажівки I-Save.

 

«Ми випробували Volvo FH I-Save і виявили великий потенціал економії пального, що корисно як для бізнесу, так і для клімату», – пояснює Едвардас Ляховічюс.

 

Girteka Logistics вбачає у цих значних інвестиціях логічне продовження чудових відносин між двома компаніями, що тривають уже 15 років, і безумовно Volvo Trucks такої ж думки.

 

«Ми маємо довгі та плідні відносини з компанією Girteka Logistics, і ми дуже пишаємося їхнім рішенням інвестувати в наші нові ультрасучасні вантажні автомобілі. Це нове покоління вантажівок знижує викиди шкідливих речовин в атмосферу і виводить ефективність і водійський досвід на абсолютно новий рівень. Я з нетерпінням чекаю співпраці з компанією Girteka Logistics на шляху до більш екологічних перевезень в усіх аспектах», – говорить Роджер Альм, президент Volvo Trucks.

 

Історично склалося так, що Girteka Logistics фінансує більшість своїх вантажівок Volvo через лізингову компанію Volvo Financial Services, і більшість із 2000 вантажівок, що стали предметом нової угоди, також будуть придбані через цю програму.

 

Початок виробництва нового модельного ряду вантажних автомобілів Volvo Trucks заплановано на березень 2021 року, і протягом року вантажівки будуть доставлені компанії Girteka Logistics.

 

 

*Різниця у витраті пального обчислюється шляхом порівняння витрат дизельного пального і AdBlue для I-Save: нове покоління Volvo FH з двигуном D13TC Євро 6 Step D і паливним пакетом для магістральних перевезень порівняно з класичним Volvo FH з двигуном D13 eSCR Євро 6 Step D без паливного пакета для магістральних перевезень. Фактична економія пального залежить від багатьох факторів, таких як рівень досвіду водія, використання круїз-контролю, технічні характеристики вантажівки, навантаження, фактичний рельєф місцевості і погодні умови.

 

 

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.