Trucks

Велика угода: Італійський перевізник замовив 1000 вантажівок Volvo з новітньою технологією економії палива

Італійська транспортно-логістична компанія Lannutti Group замовила 1000 нових вантажівок Volvo FH з новітньою технологією економії палива – системою I-Save. Компанія вбачає можливість зменшити споживання палива на 10 відсотків, а також знизити викиди CО2.
Велика угода: Італійський перевізник замовив 1000 вантажівок Volvo з новітньою технологією економії палива

 

Компанія Lannutti Group, маючи автопарк чисельністю 1800 вантажівок, працює у восьми європейських країнах. Рішення щодо придбання 1000 нових вантажівок Volvo FH було прийнято після проведення протягом року комплексної перевірки паливної економічності, під час якої нову модель Volvo FH з системою I-Save, порівнювали з іншими вантажівками змішаного автопарку. Результатом стало приголомшливе зменшення споживання палива на 10 відсотків, порівняно з аналогічною стандартною вантажівкою.*

 

«Принцип оновлення автопарку для нас у Lannutti Group полягає у визначенні пріоритетних транспортних засобів з низьким рівнем шкідливих викидів. Крім забезпечення надійності, найбільш важливими чинниками для нас є якомога менша вага вантажівки при високій вантажопідйомності, а також забезпечення мінімального споживання палива. Зважаючи на позитивні результати проведеного випробування, ми вирішили, що всі нові моделі вантажівки Volvo повинні бути обладнані системою I-Save», – відзначив Вальтер Ланутті (Valter Lannutti), генеральний директор компанії Lannutti Group.

 

Модель Volvo FH із системою I-Save поєднує високо економічний двигун з функцією економії палива, що забезпечує зменшення споживання палива при перевезеннях на далекі відстані – без погіршення керованості вантажівки. Ці вантажівки також обладнано додатковими засобами безпеки, такими як Система допомоги при зміні смуги руху (Lane Changing Support) та Система попередження водія (Driver Alert Support), які допомагають уникнути аварій.

 

«Ми не йдемо на компроміси з питань безпеки. Важливо запропонувати нашому водієві безпечне та комфортне робоче місце, а також забезпечити безпеку доставки вантажу. На щастя, більшість нещасних випадків є незначними. Проте вантажівки часто потребують ремонту, а простої вантажівки дорого коштують. Загалом я вважаю, що додаткові системи безпеки – це хороша інвестиція», – зазначив Вальтер Ланутті.

 

Замовлені 1000 вантажівок Volvo FH з системою I-Save будуть надані компанії Lannutti Group упродовж 2021 і 2022 років.

 

«У нас склалися тривалі й довірчі ділові відносини з компанією Lannutti Group, і я дійсно пишаюся тим, що вони виявили довіру до Volvo та підтверджують високу економічність щодо споживання палива наших вантажівок, обладнаних системою I-Save. Це однаково важливо як для клімату, так і для наших клієнтів», – наголосив Роджер Альм (Roger Alm), президент компанії Volvo Trucks.

 

Фактична інформація

Кожна функція системи I-Save спрямована зменшувати витрати на паливо.

Особливості вантажівок Volvo FH, обладнаних системою I-Save:

·       Турбокомпаундний двигун D13TC потужністю 460 к.с. (2600 Нм) або 500 к.с. (2800 Нм);

·       Задні мости автомобіля забезпечують економну витрату палива;

·       Вимкнення двигуна на холостому ходу;

·       Система I-Cruise з функцією I-Roll регулює швидкість руху таким чином, щоб зменшити споживання палива;

·       Насос рульового керування зі змінним робочим об'ємом;

·       Оновлена система I-See;

·       Оновлений пакет базових функцій коробки перемикання передач I-Shift з програмним забезпеченням, оптимізованим для перевезень на далекі відстані.

* у порівнянні зі стандартною вантажівкою Volvo FH з двигуном, що відповідає Європейському стандарту викидів Євро 6 step C.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.