Trucks

Volvo Trucks анонсує старт продажів нового модельного ряду

Компанія Volvo Trucks відкриває прийом клієнтських замовлень на нову лінійку важких вантажних автомобілів моделей Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM і Volvo FMX. Всі моделі мають гнучкий інтерфейс з цифровою панеллю приладів, яка надає водієві важливу інформацію в кожній ситуації. Крім того, вантажівки Volvo FM та FMX отримали нові кабіни з ще більшим внутрішнім простором і значно покращеною оглядовістю.
Volvo Trucks анонсує старт продажів нового модельного ряду
Нова модернізована панель приладів включає в себе повністю цифровий 12-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю. Тепер водій може перемикатися між чотирма різними меню і отримувати потрібну йому інформацію.

Новий модельний ряд Volvo Trucks був розроблений з урахуванням зростаючих потреб клієнтів в підвищенні рентабельності перевезень, необхідності в ще більшій безпеці при транспортуванні вантажів, а також створення сприятливого і продуктивного робочого середовища водія поряд з підвищенням комфорту відпочинку.

 

«Вантажівки нового модельного ряду Volvo здатні задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів і водіїв. Одночасно зі збереженням традиційно високих стандартів Volvo в області ергономіки, безпеки і комфорту, нова лінійка отримала безліч інноваційних систем і знайшла виразний зовнішній вигляд завдяки передовому дизайну екстер’єру та інтер’єру кабін», – зазначає комерційний директор «Вольво Україна» Євген Іванов.

 

Особливості нового модельного ряду Volvo Trucks

Всі вантажівки Volvo нового покоління оснащені модернізованою приладовою панеллю. Вона включає в себе повністю цифровий 12-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю. Тепер водій може перемикатися між чотирма різними меню і отримувати потрібну йому інформацію.

 

Також існує можливість додатково обладнати робочий простір 9-дюймовим інформаційним дисплеєм з підтримкою функцій Infotainment, навігації, даними про навантаження і зображеннями з восьми камер.

 

І без того прекрасний панорамний огляд можна поліпшити ще більше, додавши бічну камеру. Вона дозволяє бачити те, що відбувається з боку пасажирської частини вантажного автомобіля, виводячи зображення на інформаційний дисплей.

 

Новий важіль перемикання передач I-Shift став більш сучасним і ергономічним. Також додані функції economy, standard і performance для оптимізації продуктивності вантажного автомобіля.

 

Безпека – понад усе

Volvo Trucks особливо подбала про підвищення безпеки в новому модельному ряді Volvo. Крім вже відомих систем безпеки, лінійка доповнена круїз-контролем, що може бути задіяним під час спуску. Він встановлює максимальну швидкість, щоб запобігти небажаному прискоренню під час руху вниз. Крім того, новий адаптивний круїз-контроль (ACC) працює на всіх швидкостях аж до 0 км/год.

 

Електронна гальмівна система (EBS) тепер входить в стандартну комплектацію нових вантажівок. На додаток до неї можна замовити і Динамічне управління від Volvo (VDS) з допоміжною функцією утримання смуги та функцією підтримання стійкості.

 

Новий Volvo FH16

Флагман нового модельного ряду Volvo FH16 постає ще більш впевненим і сучасним завдяки новій виразній радіаторній решітці.

 

Вантажний автомобіль оснащений V-подібними фарами з технологією адаптивного дальнього світла. Вони підвищують безпеку всіх учасників дорожнього руху завдяки можливості автоматичного відключення сегментів при наближенні до зустрічного або транспорту, який рухається попереду, що є унікальним рішенням на ринку. Панелі фар дещо зміщені зовні, щоб одночасно поліпшити аеродинаміку і додати вантажівці впевнений вигляд.

 

Збільшена вантажопідйомність переднього моста, а також задній і підйомний мости з поліпшеними кутами повороту підвищують маневреність і продуктивність нового Volvo FH16. Для особливо важких умов роботи розроблений новий 38-тонний задній тандемний міст.

 

Новий Volvo FH

Протягом майже 30 років Volvo FH є бестселером Volvo Trucks в сегменті магістральних перевезень. Нове покоління цієї моделі набуло більш стильного і сучасного вигляду, й при цьому зберегло фірмові риси.

 

Як і модель Volvo FH16, новий Volvo FH отримав V-подібні фари з технологією адаптивного дальнього світла для підвищення безпеки всіх учасників дорожнього руху.

У Volvo FH все підпорядковано турботі про підвищення паливної ефективності та неперевершеному комфорту водіння. Так, у версії Євро 6 клієнтам компанії пропонується 13-літрова модифікаія з турбокомпаундним двигуном і функцією I-Save, що забезпечує до 10% зниження споживання палива.

 

Новий Volvo FH також буде поставлятися також з двигуном, що працює на зрідженому природному газі (LNG). Це дозволить домогтися суттєвої економії на різниці паливних витрат і забезпечить до 20% зниження викидів СО2 в атмосферу.

 

Новий Volvo FM

Оновлений Volvo FM візуально став більше, перетворившись на справжній мобільний офіс на колесах. Нова кабіна тепер на кубометр просторіша, що дозволило значно покращити оглядовість і підвищити площу скління за допомогою заниженої лінії дверей, нових дзеркал заднього виду і бічній камері з боку пасажира.

 

Вантажівка отримала нову аеродинамічну форму зі згладженою динамічною лінією з боків кабіни. Крім того, новий Volvo FM оснащений V-подібними фарами для найкращого освітлення в поєднанні з оптимальною аеродинамікою.

 

У новій кабіні можна зберігати більше речей. У ній є об’ємне речове відділення під спальною полицею і верхнє відділення зі світлодіодними панелями в перегородках. Кабіна стала більш комфортною за рахунок покращеної ізоляції, яка захищає водія від холоду, спеки та шуму.

 

Новий Volvo FM, як і Volvo FH, може бути представлений з двигуном, що працює на зрідженому природному газі.

 

Новий Volvo FMX

Volvo FMX – вантажний автомобіль, створений для надважких умов експлуатації і бездоріжжя. Вже 10 років поспіль він є справжнім еталоном міцності, продуктивності і надійності на ринку.

 

Новий Volvo FMX отримав абсолютно нову кабіну зі значно покращеною оглядовістю, підвищену вантажопідйомність і інноваційні засоби безпеки. Зі збільшенням допустимого навантаження на передні мости до 20 тонн і застосуванням 38-тонного заднього тандемного моста Volvo FMX може експлуатуватися в найважчих умовах з загальною вагою автопоїзда до 150 тонн.

 

Крім того, значно збільшені кути повороту для вантажних автомобілів з керованим заднім або підйомним мостами, що покращує маневреність і зменшує знос шин.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.