Trucks

Volvo презентує чотири нові моделі вантажівок, установивши їх одну на одну у вражаючому відеоролику — з президентом на вершині

Останнім відеороликом з нагоди презентації нових моделей компанія Volvo Trucks перевершила саму себе. Щоб продемонструвати потужність та міцність своїх чотирьох нових вантажівок, Volvo побудувала колосальну 15-метрову 58-тонну вежу з вантажівок, установивши чотири нові вантажівки одна на одну. Крім цього, на вершині розмістився президент Роджер Альм.
Вежа з вантажівок

В автомобільній промисловості випуск однієї вантажівки — це величезний проект. Але випуск чотирьох моделей одночасно — майже безпрецедентна подія. При оновленні всього модельного ряду великотоннажних вантажівок компанія Volvo Trucks використала інший підхід.

Незвичний відеоролик, події якого відбуваються глухої ночі, починається з показу вежі з вантажівок у вигляді величезного моноліту, який світиться вдалині. Пізніше на передньому плані ми бачимо вовків і помічаємо жінку-водія. У кульмінації ролику крізь дим і світлові ефекти ми бачимо, що чоловік, який стоїть на вершині вежі з вантажівок, насправді є президентом Volvo Trucks Роджером Альмом.

Дивіться фільм «Volvo Trucks — Вежа» за участі Роджера Альма»

Вихід відеоролику відбудеться за день до офіційної європейської презентації модельного ряду великотоннажних вантажівок, до якого входять Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM і Volvo FMX. Ці чотири моделі вантажівок складають близько двох третин поставок Volvo Trucks.

«Це наша найбільша презентація в історії Volvo Trucks. Ці вантажівки матимуть величезний вплив на прибутковість наших клієнтів і дадуть їм змогу ефективно конкурувати, а також боротися за найкращих водіїв. Я звик досягати нових вершин, але зйомки на вежі з вантажівок — це безумовно дуже незвичний робочий день для мене. Скажімо так, хоча я люблю досягати висот, я досить приземлена людина», — сказав Роджер Альм, президент Volvo Trucks.

Відеоролик був знятий наприкінці 2019 року на випробувальному полігоні біля шведського міста Ґетеборг, батьківщини Volvo. Як вежа з вантажівок, так і більшість візуальних ефектів справжні, включаючи дим і освітлення — про це можна дізнатися в ролику про процес зйомок.

«Знадобилося близько місяця, щоб спроектувати та побудувати вежу, а також переконатися в її безпеці. По суті, це стало можливим завдяки міцній вантажівці Volvo FMX та її 38-тонній задній осі, здатній витримувати вагу інших вантажівок. Але задумка також вимагала стабільної швидкості та стійкого руху вантажівки, що було досягнуто за допомогою системи динамічного управління від Volvo та професіоналізму водія», — сказав Маркус Вікстрьом, інженер Volvo Trucks і член команди конструкторів вежі.

Натисніть тут, щоб побачити історію створення фільму.

ПОСИЛАННЯ на зображення високої роздільної здатності

Для отримання більш детальної інформації відвідайте веб-сайт Volvo Trucks та сторінки у соціальних мережах:

www.volvotrucks.com
www.facebook.com/VolvoTrucks
www.instagram.com/volvotrucks
www.linkedin.com/company/volvo-trucks/

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська
Маркетолог
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний мадельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа дилерських станцій, що включає в себе 2200 станцій технічного обслуговування у більш ніж 130 країнах, відповідає за підтримку клієнтів. Вантажівки Volvo збираються у 12 країнах світу. У 2023 році по всьому світу було доставлено понад 145 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельної спецтехніки та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.