Trucks

Розпочинаються найбільші у світі змагання для спеціалістів з післяпродажного обслуговування – у чемпіонаті VISTA беруть звідусіль!

30 вересня розпочинається реєстрація учасників найбільшого у світі змагання на ринку післяпродажних послуг – VISTA. Цього року очікується, що в ньому змагатимуться до 20 000 спеціалістів з післяпродажного обслуговування Volvo Trucks та Volvo Buses з усього світу. Завдяки командній роботі та розвитку компетентностей VISTA має на меті залучати та підтримувати найкваліфікованіших фахівців.
Розпочинаються найбільші у світі змагання для спеціалістів з післяпродажного обслуговування
Розпочинаються найбільші у світі змагання для спеціалістів з післяпродажного обслуговування

Хоча VISTA – це змагання, але основне його завданням – заохочувати до колективної роботи для формування командного духу та гордості, а також надихати співробітників на самовдосконалення та розвиток компетентності. Для учасників VISTA – це шанс вдосконалити свої знання та покращити якість своєї роботи, що, зрештою, призведе до поліпшення обслуговування та більшої задоволеності клієнтів.

Висококваліфікований та вмотивований персонал, який працює у майстернях Volvo Trucks, проводить діагностику несправностей та своєчасно виправляє проблеми вантажних автомобілів, дотримуючись високих стандартів якості. Ці навички – найголовніші, щоб допомогти клієнтам утримувати їх вантажівки у робочому стані якнайдовше.

«Мережа сервісних станцій найвищого класу має вирішальне значення для бізнесу вантажних автомобілів», – говорить Роджер Алм, президент Volvo Trucks. «VISTA показує, наскільки важливе значення мають наші спеціалісти, і водночас змагання покращують наші навички, щоб наш сервіс був найвищого класу – такого, який надають найкращі сервісні команди світу.»

VISTA зростає з року в рік, і наразі очікується, що у змаганні візьмуть участь 20 000 учасників, а це 5 000 команд. Конкуренція – це можливість Volvo Trucks вирішити всесвітню проблему як підбору персоналу, так і заохочення компетентних технічних працівників.

«Чемпіонати світу VISTA дають командам можливість показати світові, на що вони здатні, при цьому учасники – це найкращі спеціалісти, які змагаються перед десятками тисяч глядачів. VISTA – це більше, ніж конкуренція, це святкування колективної роботи, різноманітності та таланту, і саме це робить VISTA унікальною», – пояснює Анна Рогбрант, керівник Проекту VISTA.

 

Про VISTA

VISTA розшифровується як Volvo International Service Training Awards, що в перекладі означає Міжнародні змагання серед спеціалістів з післяпродажного обслуговування Volvo. Перше таке змагання проводилося у 1957 р. і спочатку в ньому брали участь лише спеціалісти зі Швеції. 20 років потому у 1977 р. це змагання охопило вже всі континенти, залучаючи до цього івенту спеціалістів авторизованих дилерів Volvo з усього світу. Сьогодні VISTA – це подія, яка проводиться раз на два роки і є найбільшим у світі змаганням серед сервісного персоналу.

VISTA відкрита для дилерської мережі Volvo Trucks та Volvo Buses та їхніх спеціалістів у всьому світі. Для отримання кваліфікації командам-учасникам необхідно виконати завдання двох типів – теоретичні та практичні.

В останніх змаганнях, що відбулися у 2017-18 рр., у півфінал, який проходив у Гетеборзі, Швеція, пройшли 240 команд. Фінал змагання проходив у червні 2018 року в Курітібі, Бразилія, в ньому звання кращих виборювали 40 команд спеціалістів Volvo з різних країн світу, а переможцем стала команда з Естонії «Viies Ratas».

 

Щоб переглянути ілюстрації, перейдіть ЗА ПОСИЛАННЯМ.
Більш ДЕТАЛЬНО про VISTA: https://vista.volvo.com/

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:
 

Наталія Машевська
Маркетолог
Тел.: +38 044 490 31 11
Електронна пошта: natalia.mashevska@volvo.com

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний модельний ряд середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня сервісна мережа складається з 2100 дилерів та точок обслуговування у більш ніж 130 країнах. Вантажівки Volvo збираються у 15 країнах світу. У 2018 році по всьому світу було доставлено понад 127 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною компанії Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельного обладнання та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує комплексні рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.