Trucks

Volvo Trucks представляє транспортне рішення майбутнього – автономний електричний транспортний засіб Vera

Зараз Volvo Trucks презентує транспортне рішення нового типу, що включає в себе автономні електричні комерційні транспортні засоби, які сприятимуть більш ефективним, безпечним і екологічно чистим перевезенням. Довготермінова мета полягає в тому, щоб запропонувати компаніям, яким потрібне безперервне транспортування між фіксованими точками, в доповнення до сьогоденних пропозицій.
Vera-System

Зростаюче населення світу та невпинна урбанізація створюють серйозні виклики з точки зору екології, наприклад, затори, забруднення і надмірний шум. Збільшення споживання, швидкий розвиток електронної комерції та всесвітній дефіцит водіїв сприяють зростанню вимог до ефективних транспортних рішень.

«Потенціалу транспортної галузі ще належить бути розкритим. Усе вказує на те, що світова потреба у транспорті буде швидко зростати протягом наступного десятиліття. Щоб задовольнити цю потребу у сталий і ефективний спосіб, нам потрібно знайти нові рішення. Для забезпечення бездоганно працюючої системи товаропотоків, нам також потрібно навчитись користуванню існуючої інфраструктури краще, ніж ми робимо це зараз. Транспортна система, яку ми розробляємо, може стати важливим доповненням до сьогоденних рішень, і може допомогти подолати багато викликів, з якими стикаються суспільство, транспортні компанії та покупці транспорту», - говорить Клаес Нільссон, президент Volvo Trucks.

Майбутня транспортна система Volvo Trucks призначена для регулярних і повторюваних задач, які характеризуються відносно короткими відстанями, великими об'ємами товарів і високою точністю доставки. Типовими прикладами є перевезення між логістичними пунктами, але можливі й інші варіанти використання.

«Нашу систему можна розглядати як доповнення до прогресивних логістичних рішень, які використовуються в багатьох галузях уже сьогодні. Оскільки ми використовуємо автономні транспортні засоби, які не створюють викидів і шуму, перевезення можна здійснювати в будь-який час дня і ночі. У рішенні передбачається використання існуючої дорожньої інфраструктури і носіїв вантажів, що дозволить зменшити витрати та полегшити інтеграцію з існуючими операціями», - говорить Мікаель Карлссон, віце-президент відділу автономних рішень.

Операції виконуються автономними електричними транспортними засобами, з'єднаними з хмарною службою і центром управління транспортом. Транспортні засоби обладнані досконалими системами для автономного руху. Вони призначені для визначення поточного місцезнаходження з точністю до сантиметра, детального моніторингу й аналізу всього, що відбувається з іншими учасниками дорожнього руху, і подальшого реагування з високою точністю.

Система управління транспортом безперервно стежить за рухом транспорту та точно відслідковує місцезнаходження кожного транспортного засобу, рівень заряду батареї, склад вантажу, потребу в обслуговуванні та безліч інших параметрів. Подібно до процесу виробництва, швидкість і переміщення налаштовуються таким чином, щоб уникати зайвих пауз та підвищити точність доставки. У такий спосіб буде можливо мінімізувати витрати у вигляді проміжних сховищ та підвищити завантаженість. Транспортні засоби, які працюють на одному маршруті, взаємодіють, щоб створити оптимальний потік.

У найближчому майбутньому транспортне рішення Volvo Trucks буде й надалі розвиватися у співпраці з обраними клієнтами у пріоритетних напрямках.

Факти

  • Volvo Trucks розробляє транспортне рішення нового типу для повторюваних транспортних операцій, де потрібна висока точність руху між фіксованими точками, у якості доповнення до сучасних рішень.
  • Транспортне рішення включає в себе автономні, підключені електричні транспортні засоби і центр управління транспортом.
  • Транспортні засоби використовується як тягачі і є сумісними з існуючими носіями вантажу/причепами.
  • Привід цілком електричний, з низьким рівнем шуму та нульовим рівнем викидів. Використовувані силова лінія і акумуляторні батареї такого самого типу, що застосовуються в електричних вантажівках Volvo Trucks.

ПОСИЛАННЯ на зображення високої якості тут

ПОСИЛАННЯ на фільм https://youtu.be/2Gc1zz5bl8I

ПОСИЛАННЯ на веб-сайт: www.volvotrucks.com/vera

Галерея