Trucks

Новий рубіж в історії Volvo FH – на виставці IAA в Ганновері новому власнику передано мільйонну вантажівку

Цього року флагманська вантажівка Volvo FH від компанії Volvo Trucks відзначає свій 25-річний ювілей. Ця модель стала однією з найуспішніших моделей вантажних автомобілів у транспортній галузі за всю історію. І ось зараз вона подолала новий рубіж у своїй історії. 19 вересня президент Volvo Trucks Клаес Нільсон урочисто передав мільйонну вантажівку Volvo FH щасливому покупцеві на виставці IAA у Ганновері, Німеччина.

«Ми користуємося вантажними автомобілями Volvo з 1976 року і не можемо не відмітити постійний розвиток моделі Volvo FH. Ми з самого початку розуміли, що обрали бренд, який дивиться лише в майбутнє. На наш вибір вплинула не лише рентабельність вантажівки Volvo FH з її високоефективною коробкою передач та потужним двигуном, нас також вразили комфорт для водія та системи безпеки.

Усе це є видатним досягненням інженерів, які над нею працювали», – говорить Марко Рейнхард, власник та CEO компанії Gesuko, що займається рефрижераторними перевезеннями, центральний офіс якої знаходиться в м. Бад-Херсфельд за 200 км від Ганновера.

Автотранспортний парк компанії Gesuko повністю складається з вантажних автомобілів Volvo, і зараз компанія з радістю приймає це нове поповнення. Нова вантажівка Crimson Pearl Volvo FH 25 Year Special Edition має надвисоку спальну кабіну, оснащена системою попередження лобового зіткнення та системою динамічного управління Volvo.

«З вантажівкою Volvo FH ми неодноразово розширювали межі можливого і створювали нові можливості для здійснення прибуткових, ефективних та безпечних перевезень з постійним зменшенням негативного впливу на навколишнє середовище. Передача мільйонної вантажівки Volvo FH нашому постійному замовнику, який з нами вже протягом 25 років, є черговим фантастичним етапом у цій фантастичній мандрівці», – сказав президент Volvo Trucks Клаес Нільсон.

Факти

Volvo FH 25 Year Special Edition

Модель: VOLVO FH

Колісна формула: 4x2 Тягач

Колісна база: 3700 мм

Двигун: D13, 540 к.с., Євро 6

Крутний момент: 2600 Нм

Коробка передач: I-Shift Dual Clutch

Тип задньої осі: Solo Axle Single Reduction

Передня підвіска: Параболічні ресори

Задня підвіска: Пневматична

Шасі: Середнє

Допоміжні гальма: VEB+ (Моторне гальмо Volvo), Високоефективна система гальмування Volvo.

Версія кабіни: Надвисока спальна кабіна

Системи безпеки: Адаптивний круїз-контроль із системою попередження лобового зіткнення та екстреного гальмування, Система попередження водія Driver Alert Support, Система допомоги при зміні смуги, Подушка безпеки з боку водія

Додаткові особливості: Динамічне управління Volvo (VDS), FH25 Year Special Edition

Галерея