Trucks

Автономне транспортне рішення Volvo Trucks для компанії Brønnøy Kalk AS

Volvo Trucks підписала з норвезькою компанією Brønnøy Kalk AS договір про поставку свого першого комерційного автономного рішення для транспортування вапняку від кар'єру до розташованого неподалік порту.
Volvo Trucks підписала з норвезькою компанією Brønnøy Kalk AS договір про поставку свого першого комерційного автономного рішення.
Volvo Trucks підписала з норвезькою компанією Brønnøy Kalk AS договір про поставку свого першого комерційного автономного рішення.

Шість автономних вантажівок Volvo FH здійснюватимуть для Brønnøy Kalk AS транспортування вапняку п'ятикілометровим маршрутом, що проходить через тунель від родовища до дробильного комплексу. На даний момент вже були проведені успішні випробування цього рішення, які триватимуть аж до кінця 2018 року для того, щоб рішення почало працювати в повній мірі до 2019 року.

Укладений договір є продовженням недавніх успішних проектів з автоматизації у галузі видобутку корисних копалин, збирання цукрової тростини і збору сміття. Однак для Volvo Trucks це перше автономне транспортне рішення, яке є комерційним. Замість придбання автономних вантажівок Brönnöy Kalk отримує ціле транспортне рішення, а саме - перевезення вапняку між двома вузловими точками, де компанія веде свій бізнес.

 

«Для нас це вкрай важливий крок, - зазначив керуючий директор родовища Раймонд Лангфьорд. - Конкуренція в галузі жорстка. Ми прагнемо до безперервного підвищення ефективності і продуктивності в довгостроковій перспективі, і у нас є чітке бачення вигоди від використання нових можливостей в сфері технологій і цифрових рішень. Ми шукали надійного та інноваційного партнера, який розділяє наше прагнення до екологічності та безпеки. Перехід на автономні рішення дасть нам значні переваги на конкурентному світовому ринку».

«Ми пишаємося тим, що представляємо автономне рішення, яке буде відповідати потребам наших клієнтів щодо безпеки, надійності і рентабельності», - повідомив президент Volvo Trucks Клаес Нільссон. - Світові потреби в транспорті постійно і дуже швидко змінюються, і для збереження провідних позицій в галузі потрібні нові прогресивні рішення. Наша мета - бути лідером в розробці продуктів і послуг, що відповідають цим вимогам», - зазначив Клаес Нільссон.

 «Введення автономних рішень в експлуатацію це чудове досягнення, - продовжив думку директор підрозділу автономних рішень компанії Volvo Trucks Саско Цуклев. - Працюючи в обмеженому просторі і на заздалегідь визначених маршрутах, ми можемо визначити, як отримати максимальну вигоду з рішення і адаптувати його під специфічні потреби клієнта. Нашим завданням є спільна розробка нових рішень і забезпечення більшої гнучкості, ефективності та продуктивності».

Згідно з укладеною угодою, клієнт купує комплексну транспортну послугу і здійснює оплату пропорційно масі доставленого вантажу в тоннах.

Факти: Перше комерційне автономне рішення компанії Volvo Trucks

• Укладений договір стосується надання автономного рішення з транспортування вапняку між двома вузлами для компанії Brønnøy Kalk AS в норвезькому Велфьорде.

• Автономними вантажівками Volvo FH управляє оператор колісного навантажувача.

• Маршрут проходить як через тунелі, так і по відкритому простору.

 

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:

Наталія Машевська, телефон: +380 44 490 31 11, e-mail: natalia.mashevska@volvo.com

Фотографії до прес-релізу доступні у фото/відеогалереї Volvo Trucks: https://bit.ly/2JXwMyu
Посилання на фільм: https://youtu.be/m4wLPfOz-c4

Компанія Volvo Trucks пропонує повні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний діапазон середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа сервісних станцій складається з 2100 дилерів та точок обслуговування у більш, ніж 130 країнах. Вантажівки Volvo збираються у 16 країнах світу. У 2017 році було доставлено по всьому світові понад 112 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною компанії Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельного обладнання та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.