Trucks

Новий інтерфейс Volvo Connect для цифрових послуг Volvo Trucks

Впроваджуючи новий клієнтський портал Volvo Connect, що являє собою єдиний інтерфейс цифрових послуг і функцій, Volvo Trucks ще більше спрощує доступ замовників до усіх переваг цифрових технологій зв'язку.
Новий інтерфейс Volvo Connect для цифрових послуг Volvo Trucks

Власники вантажівок і транспортні компанії всечастіше користуються телеметрією і цифровимипослугами, для підвищення своєїпродуктивності та ефективності, але це такожведе до збільшення кількості різноманітнихсистем та інтерфейсів. Впровадженняінтерфейсу Volvo Connect дозволить об'єднатиу єдиний зручний портал велику кількістьцифрових і мережевих сервісів. Портал VolvoConnect буде запущено у вересні 2018 року. Протягом наступних років він буде регулярно оновлюватися та розширюватися.

«Volvo Connect — це єдиний портал, де ви можете отримувати всі важливі послуги та інформацію, яка вам потрібна для виконання повсякденних завдань та розвитку вашого бізнесу,» — каже проект-менеджер порталу Volvo Connect Каріна Хольм. «Крім управління своїм автопарком та планування технічного обслуговування, портал забезпечить виконання багатьох інших важливих функцій, у тому числі допомогу у веденні адміністративних справ та забезпеченні дотримання юридичних норм. На порталі Volvo Connect також передбачено ринковий майданчик, де ви можете передплатити і підключити додаткові послуг. Користувачі можуть адаптувати інтерфейс таким чином, щоб отримати швидкий і легкий доступ до найбільш важливої для них інформації та послуг.»

Data Access — новий хмарний сервіс для змішаних автопарків

Разом із порталом Volvo Connect компанія VolvoTrucks також запускає новий сервіс DataAccess, який дозволяє зберігати дані по автопарку та отримувати доступ до них через хмарне сховище відповідно до стандарту Remote FMS (rFMS). Це дозволяє інтегрувати дані з наявними системами замовників, які можуть використовувати їх, щоб отримувати переваги від експлуатації змішаних автопарків, незалежно від виробника або моделі системи.

Інші сервіси, які знаходяться в процесі запуску, включають опцію Dynafleet SafetyReport, призначену для того, щоб допомогти замовникам контролювати безпечну поведінку водіїв на дорогах. Крім того вона дозволяє отримати всі переваги активних систем безпеки, які стежать за роботою основних вузлів автомобілю та допомагають виявити можливі несправності, що підлягають негайному ремонту або ремонту при наступному технічному обслуговуванні автомобіля.

«Окрім цих трьох послуг портал Volvo Connectтакож надаватиме такі додаткові послуги, як Dynafleet і Service Planning» — каже Каріна Хольм. «З часом ми збільшимо контент порталу і замовники отримають можливість обирати з великої кількості інформації, функцій і сервісів, що їх надаватимемо не лише ми, але й інші розробники. Це допоможе замовникам оптимізувати різні аспекти їх бізнесу.»

Підготуйтеся до цифрового майбутнього

Впровадження порталу Volvo Connectвідбувається у той час, коли цифрова ера змінює стиль життя і роботи людей, і транспортна галузь не є виключенням.

«Нові цифрові платформи, як наприклад, платформа для спільного користування автомобілем та платформа для надання подорожніх послуг створюють нові бізнес моделі та нові моделі поведінки замовників» — каже старший віце-президент з питань сервісу та якості обслуговування замовників Карін Фальк. «Дивлячись на сучасну транспортну галузь, ми бачимо, що в неї є великий потенціал для збільшення прозорості, ефективності та продуктивності. Поєднання технологій зв'язку та аналітичної обробки даних відкриває нові можливості для підтримки наших замовників.»

Портал Volvo Connect розроблявся у якості довгочасного рішення з урахуванням цих швидких перетворень. Поява нових функцій та інформації, триваюча розробка нових цифрових сервісів з боку компанії Volvo Trucks, її виробничих партнерів і сторонніх розробників програмного забезпечення дозволяє замовникам користуватися порталом VolvoConnect та іншими аналогічними сервісами на повну потужність. Це також допомагає компаніям здійснити органічний перехід до нових захоплюючих висот цифрового майбутнього.

Реліз Volvo Connect і доступного контенту буде здійснюватися згідно окремих графіків в залежності від ринку.

Факти: Клієнтський портал Volvo Connect

Портал Volvo Connect поєднує у єдиному інтерфейсі цифрові та мережеві послуги, що спрощує доступ до інформації, новин та функцій, які відіграють вирішальну роль для щоденного ефективного ведення бізнесу. Цей портал серед інших пропонуватиме наступні сервіси:

·         Dynafleet — нещодавно оновлена версія системи управління автопарком компанії Volvo Trucks.

·         Service planning — додаток для перегляду і планування графіку сервісного і технічного обслуговування.

·         Data Access — новий сервіс, який дозволяє зберігати та користуватися даними через хмарне сховище, інтегроване у власну систему замовника незалежно від її розробника або моделі.

·         Dynafleet Safety Report — додаток, розроблений для відстеження та виявлення таких ключових показників безпеки, наприклад, різкого гальмування, користування пасками безпеки, і який можна використовувати для навчання водіїв.

·         Vehicle Status — сервіс для здійснення контролю за ключовими вузлами і системами автомобілю та виявлення потенційних несправностей з метою їх негайного усунення або ремонту під час наступного сервісного обслуговування автомобілю

·         Asset Management — аналіз активів автопарку, до якого у тому числі входять автомобілі.

·         Workshop History — аналіз історії ремонтів і детальні дані про роботи, які проводилися на автомобілі Volvo у майстерні.

Volvo Connect було розроблено спільно з Connected Solutions, організацією в рамках Volvo Group, що очолює роботи з розробки та використання рішень і послуг підключення.

ПОСИЛАННЯ на коротке відео з відомостями про портал Volvo Connect: https://youtu.be/FbozrV_nQNM