Trucks

Вантажівки Volvo Trucks тепер економлять ще більше палива завдяки модернізованим дизельним двигунам D11 і D13

Volvo Trucks презентувала оновлені дизельні двигуни D11 і D13 для вантажівок Volvo FH, Volvo FM і Volvo FMX, які відповідають оновленим екологічним нормам Євро 6 Step D і містять ряд поліпшень, які допоможуть власникам автопарків скоротити витрати на паливо.
Volvo Trucks saves fuel with new improvements

«Оскільки витрати на паливо становлять близько третини всіх витрат перевізників, ми продовжуємо шукати нові способи зниження споживання палива в наших вантажівках. І на цей раз поєднання невеликих поліпшень в двигунах дозволяє значно знизити витрати наших клієнтів без негативного впливу на продуктивності», – говорить Клаес Нільссон, президент Volvo Trucks.

 

У нових законодавчих вимогах до екологічного стандарту Євро 6 Step D основна увага приділяється забезпеченню відповідності транспортних засобів нормам викидів при їх нормальній експлуатації. Volvo Trucks для дотримання більш суворих стандартів викидів розробила програмне забезпечення для двигунів і вдосконалила систему вихлопу.

Модернізований дизельний двигун D13 також використовує новий тип масла VDS-5 з низькою в'язкістю і нові поршневі маслознімні кільця низького тертя, які знижують витрату палива. Крім того, двигун потужністю 500 к.с. більш ефективний з точки зору економії палива, маючи таку ж високу ступінь стиснення, як і силові агрегати потужністю 460 і 420 к.с.

Нове програмне забезпечення I-See використовує картографічні дані для попереднього перегляду топографії маршруту і забезпечує оптимальний вибір передач, а також режими прискорення і гальмування двигуном. Цей програмний комплекс покликаний найкращим чином використовувати кінетичну енергію вантажівки. Він був удосконалений за допомогою ряду доробок, таких як новий алгоритм вибору передач і рух накатом, що дає можливість ефективно використовувати функцію автоматично нейтральної передачі I-Roll.

 

«Всі ці оновлення допоможуть нашим клієнтам дотримуватися нових вимог до рівня викидів, і при цьому дозволять підвищити ефективність використання палива для вантажівок Volvo FH, Volvo FM і Volvo FMX», – розповідає Клаес Нільссон.

The new upgraded engines will be available to order from the end of December, 2018.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв‘яжіться:
Наталія Машевська
Email: natalia.mashevska@volvo.com
Телефон: +380 44 490 31 11

Посилання на фото: https://bit.ly/2E561r5
Посилання на відео: https://youtu.be/YJMUtL0rXEA

Компанія Volvo Trucks пропонує комплексні транспортні рішення для професійних і націлених на отримання прибутку клієнтів, включаючи повний діапазон середніх і важких вантажівок. Велика всесвітня мережа сервісних станцій складається з 2100 дилерів та точок обслуговування у більш, ніж 130 країнах. Вантажівки Volvo збираються у 16 країнах світу. У 2017 році було доставлено по всьому світові понад 112 000 вантажівок Volvo. Компанія Volvo Trucks є частиною компанії Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажівок, автобусів і будівельного обладнання та двигунів для морського транспорту і промисловості. Група також пропонує рішення з фінансування і обслуговування. Робота компанії Volvo Trucks базується на таких основних цінностях, як якість, безпека та захист навколишнього середовища.