Trucks

Volvo Trucks створює нову організацію для торгівлі вантажівками з пробігом у Європі

Volvo Trucks шукає нові шляхи розширення бізнесу із продажу вантажівок з пробігом на європейських ринках. В рамках цього процесу компанія зараз приводить до Європи Arrow Truck Sales – добре відпрацьовану концепцію із США. Підприємство, що базуватиметься у Берліні, розпочне продажі вживаних вантажівок усіх брендів з осені 2018 р.
Андреас Густафссон

Arrow Truck Sales, Inc., дочірня організація Volvo Group Holding у Північній Америці, була заснована у 1950 р. і з часом перетворилась на провідного північноамериканського постачальника вантажівок середньої та великої вантажопідйомності, що раніше знаходились в експлуатації. Arrow завоювала репутацію солідного гравця на ринку вантажних автомобілів Північної Америки, постачаючи своїм клієнтам високоякісні вживані вантажівки.

Нова компанія, Arrow Truck Sales GmbH, буде працювати окремо та незалежно від Arrow у Північній Америці та від поточних операцій із вживаними вантажними автомобілями, що здійснюються компаніями та центрами вантажівок Volvo Trucks у Європі. Вона розпочне роботу як невелика за масштабом організація із розташуванням неподалік Берліну (Німеччина), поруч із аеропортом, маршрутами дальніх дорожніх перевезень та центром вантажівок Volvo у Вільдау (Volvo Truck Center Wildau).

«Вживані автомобілі – важлива частина поточної моделі бізнесу і в майбутньому, найімовірніше, будуть відігравати ще важливішу роль завдяки зростанню попиту на гнучкі рішення у сфері власності з боку наших ділових партнерів», – зазначає Рогер Альм, президент Volvo Trucks Europe.

Керуючим директором Arrow Truck Sales GmbH було призначено Андреаса Густафссона, який працює на Volvo із 2004 р. Мікко Невала, який зараз займає посаду директора із вживаних вантажівок Volvo Trucks Finland, став директором нової організації із закупівель та продажів.

«Сьогодні ринок вживаних вантажівок набув яскраво вираженого цифрового характеру. І все ж, саме онлайн-маркетинг та електронна торгівля є тими сферами, де ми бачимо можливості подальшого розвитку. Головне при цьому зробити процес пошуку та придбання високоякісної вживаної вантажівки максимально легким та зручним для клієнта», – підкреслює Андреас Густафссон, керуючий директор Arrow Truck Sales GmbH.

23 квітня 2018 р.

Gallery