Trucks

Оновлений салон Volvo FH: створений з увагою до водія

| 2 хвилини читання | 2 хвилини читання
Відгуки водіїв стали ключем до оновлення інтер'єру кабіни вантажівок Volvo FH і FH16. Щойно Ви сідаєте за кермо, Вам стає зрозуміло, що ці вдосконалення допомогли створити набагато безпечніші, комфортніші та зручніші умови для водіння.
Оновлений салон кабіни Volvo FH і Volvo FH16
Удосконалення в оновленому салоні кабіни Volvo FH і Volvo FH16 включають в себе нову повністю цифрову панель приладів та тонший важіль передач I-Shift.

Безліч нових особливостей і функцій очікують на тих, хто увійде в нові кабіни Volvo FH і FH16. Кожна з них розроблена для задоволення зростаючих потреб сучасного водія під час магістральних перевезень.  

«Усі наші вдосконалення є прямим результатом зворотного зв’язку з клієнтами. Нашою кінцевою метою було зробити кабіни FH і FH16 мрією водія — другою домівкою під час дальніх перевезень, і обладнати новими функціями, які дійсно працюватимуть на користь людини за кермом», — говорить Томаш Турессон, менеджер з комерціалізації Volvo Trucks.

Одними з найбільш помітніших оновлень є новий приладовий дисплей та боковий дисплей з інтуїтивним управлінням. Вони тепер повністю цифрові та більш зручні для користувачів. Біле розсіяне світло головного дисплея міняє колір на зелений синхронно з індикаторами,

Томаш Турессон, менеджер з комерціалізації
Додатковий цифровий боковий дисплей, зокрема для відображення навігації, Dynafleet, радіо та до чотирьох камер одночасно.

жовтий, щоб попередити водіїв про проблему, і червоний, якщо виникає серйозна проблема і вантажівку слід зупинити. Більше того, навігація тепер відображається на головному кластері на додаток до бокової панелі, тому водіям не потрібно відволікатися від дороги. 

«Безпека залишається пріоритетом. Серед інших оновлень ми представили кутову камеру, яка значно покращує оглядовість на стороні пасажира. Нові світлодіодні фари з адаптивним дальнім світлом також значно покращують видимість під час руху вночі», — додає Томаш Турессон.

Ми нічого не змінили просто так, а зосередилися на дійсно потрібних речах і на запитах клієнтів.
Додатковий другий холодильник та додаткові відсіки для зберігання речей для проживання під час дальніх перевезень

Подальші вдосконалення включають в себе оновлену центральну частину приладової панелі, яка стала надійнішою, а також покращене компонування та функціональність кнопок на кермі.

У відповідь на запити клієнтів тонший важіль перемикання передач I-Shift було опущено та переміщено вперед, щоб забезпечити більш плавне перемикання передач.

Третій роз'єм USB, додатковий міцніший матрац з пінним наповнювачем і нова поверхня приладової панелі, яку зручніше чистити — все це функції, які були додані для більшого комфорту під час магістральних перевезень.

«Велика увага до деталей, пристрасть і досвід були вкладені у ці оновлення. Ми нічого не змінили просто так, а зосередилися на дійсно потрібних речах і на запитах клієнтів. Результатом став комплексний пакет, який в першу чергу спрямований на комфорт і безпеку водія», — говорить Томаш Турессон. 

ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД ОНОВЛЕНЬ КАБІНИ НОВОГО FH:

Кермо: Нова розкладка і функції кнопок.

Динамічна панель приладів: Повністю цифровий, зручний інтерфейс з чотирма персоналізованими налаштуваннями, розпізнаванням дорожніх знаків та системою світлодіодного оповіщення. 

Кутова камера на стороні пасажира: Цифрова, значно покращує видимість пасажира поблизу.

Поверхня панелі приладів: Новий матеріал, який простіше чистити.

Центральна секція: Надійна, жорстка конструкція з розширеними можливостями для зберігання речей.

AGM/здвоєна система акумуляторних батарей: Значно вдосконалений одиночний акумулятор AGM з кращими пусковими можливостями. Додаткова здвоєна система акумуляторних батарей для більшого енергоспоживання для дальних рейсів.


Новий важіль передач I-Shift: Більш стрункий, нижчий і зміщений далі вперед у гармонії з інтер'єром.