Trucks

Новий модельний ряд вантажівок, створений з увагою до водія

| 4 хвилини читання | 4 хвилини читання
Volvo Trucks представляє чотири нові вантажні автомобілі з акцентом на середовище водія, безпеку та продуктивність.
«Чотири нові великотоннажні вантажівки нададуть нашим замовникам переваги для залучення кращих водіїв», — говорить президент Volvo Trucks.

«Ми справді пишаємося цією великою інвестицією у майбутнє», — говорить Роджер Альм, президент Volvo Trucks.

Чотири великовантажні вантажівки: Volvo FH, FH16, FM і FMX — це приблизно дві третини поставок Volvo Trucks. 

Нові Volvo FM і Volvo FMX мають абсолютно нову кабіну, а також багато тих самих функцій дисплея приладів, що й у Volvo FH та FH16. Їх внутрішній об'єм було збільшено до одного кубічного метра, щоб забезпечити більший комфорт і робочий простір.

У Volvo FH та Volvo FH16 була додатково підвищена безпека за допомогою таких функцій, як адаптивне дальнє світло. Система підвищує безпеку для всіх учасників дорожнього руху, автоматично відключаючи вибрані сегменти світлодіодної фари ближнього світла, коли вантажівка наближається до зустрічного транспортного засобу або до транспортного засобу, що рухається попереду. 

Тепер у зоні водія є абсолютно новий інтерфейс для відображення інформації та комунікації, націлений на полегшення огляду та управління різними функціями, щоб зменшити напругу та відволікання. Дисплей приладів повністю цифровий, з 12-дюймовим екраном, який дозволяє водієві легко обирати інформацію, необхідну в даний час. Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей забезпечує інформаційно-розважальні функції, навігаційну допомогу, відображає інформацію про транспортний засіб та види з камер.  

«Наші нові вантажівки допоможуть водіям працювати ще безпечніше і продуктивніше та нададуть нашим замовникам переваги для залучення кращих водіїв», — додає Роджер Альм. 

Volvo FH16

Поєднання комфорту і потужності
Нове покоління Volvo FH16 успішно поєднує нові функції безпеки, орієнтованість на робоче середовище водія та новітні технології. Збільшена вантажопідйомність переднього моста та задній й середній неведучі мости з кращими кутами повороту покращують маневреність і продуктивність. Оновлена приладова панель включає в себе нові практичні місця для зберігання та повністю цифровий 12-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю. Для особливо складних операцій також доступна нова 38-тонна задня вісь.

ОСВІТЛЕННЯ
– Адаптивне дальнє світло покращує безпеку всіх учасників дорожнього руху.
– Збільшена вантажопідйомність переднього моста та задній і середній неведучі мости з кращими кутами повороту.
– Для особливо важких задач передбачена 38-тонна задня вісь.
– Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей.

Volvo FH

Неперевершений досвід проживання під час дальніх перевезень
Новий Volvo FH має оновлену кабіну, інноваційні функції безпеки та робоче середовище, орієнтоване на водія. Оновлений інтер'єр робочого простору зосереджений навколо модернізованої панелі приладів, яка оснащена повністю цифровим 12-дюймовим дисплеєм приладів з високою роздільною здатністю. Що стосується зовнішніх функцій, варто відмітити адаптивне дальнє світло, яке підвищує безпеку всіх учасників дорожнього руху. Використовуючи різні конфігурації трансмісії та шасі, Volvo FH можна пристосувати до широкого спектру задач та значно знизити витрати палива й викиди CO2

ОСВІТЛЕННЯ
– Адаптивне дальнє світло покращує безпеку всіх учасників дорожнього руху.
– Газовий двигун на ЗПГ стандарту Євро 6 пропонується на багатьох європейських ринках.
– Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей.
– Здвоєна система акумуляторних батарей допомагає забезпечити запас енергії для запуску двигуна.

Volvo FM

Комфортне робоче місце
Нова вантажівка Volvo FM створена, щоб бути неперевершеним робочим місцем на колесах. Абсолютно нова кабіна має аеродинамічну форму та підняті передні стійки, які додають до одного додаткового кубічного метра простору та більше світла. Нове кермо з функцією нахилу кермової колонки пропонує водієві більш ергономічне положення водіння. Одна з особливостей Інтер'єру — нова панель приладів, яка включає 12-дюймовий приладовий дисплей з високою роздільною здатністю та зручним інтерфейсом. Окрім покращеної оглядовості для водіїв, інші вдосконалення безпеки на новому Volvo FM включають систему адаптивного круїз-контролю (ACC), яка тепер працює на всіх швидкостях аж до нуля км/год. 

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ
– Нова кабіна з аеродинамічною формою та додатковим простором.
– Покращена оглядовість завдяки зниженій лінії дверей, новим дзеркалам заднього виду та кутовій камері на стороні пасажира.
– 12-дюймовий цифровий дисплей з чотирма різними видами екрана.
– Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей.

Volvo FMX

Доставить будь-куди — дорогою й бездоріжжям
Новий Volvo FMX має повністю оновлену кабіну, збільшене корисне навантаження та обладнаний новітніми функціями безпеки. Він може комплектуватися найпотужнішим доповненням до асортименту шасі Volvo — 38-тонною задньою віссю, яка дозволяє забезпечити загальну вагу транспортного засобу (GCW) до 150 тонн. Для особливо суворих застосувань, таких як робота в шахті, він постачається з додатковим сталевим люком на даху з ручкою для аварійного виходу, яка відкриває люк повністю. Усередині просторий салон вирізняється сучасним динамічним інтерфейсом з 12-дюймовим дисплеєм з високою роздільною здатністю та новим кермом з функцією нахилу кермової колонки, яка забезпечує водієві більш ергономічне положення.

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
– Повністю оновлена кабіна з потужною конструкцію зовнішніх елементів.
– 38-тонна задня вісь, яка дозволяє забезпечити загальну вагу транспортного засобу до 150 тонн.
– Нова панель керування тяговим зусиллям допомагає водію впоратися з потенційно небезпечними ситуаціями.
– Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей.