Trucks

25 героїв Volvo FH

Volvo FH — це вантажівка для водіїв. Але перш ніж дійти до водія, вона проходить через розум і руки величезної кількості пристрасних працівників. Ось 25 героїв, які наполегливо працюють над тим, щоб кожен Volvo FH сприяв успіху вашого бізнесу.
Чоловік стоїть перед Volvo FH

25: Стіг Фальк. Ґетеборг, Швеція
Промисловий дизайнер (1993)

— Я був промисловим дизайнером у 1993 році, коли був випущений Volvo FH. Чим я найбільше пишаюся, це тим, що ми почали процес конструювання так рано, і тим, що ми вже знали, що хочемо зробити. Коли я бачу Volvo FH сьогодні, я почуваю себе задоволеним.

24: Віжнанд ван ден Брінк. Бесд, Нідерланди
Менеджер зі спеціальної продукції та інновацій
  

— Я все ще думаю, що представлення Volvo FH в 1993 році було видатним. Це була справжня революція, особливо щодо кабіни та технології двигунів. Ентузіазм дилерів та клієнтів перевершив всі очікування, що було чітко видно за кількістю замовлень. Для мене особисто було фантастичним відігравати активну роль у передачі знань з голландського ринку у штаб-квартиру Volvo і навпаки, а також у пристосуванні вантажівки до конкретних вимог голландського ринку.

23: Стаффан Рьоджедал. Ґетеборг, Швеція
Старший менеджер з продукції, Volvo FH

— Volvo FH розроблений для залучення найкращих водіїв і одночасно забезпечує власника найвищою можливою продуктивністю. 

22: Раілі Рііберг. Естонія, Таллінн
Менеджер зі збуту та маркетингу у Volvo Trucks

— Я був частиною команди з випуску Volvo FH4 ​​у Ґетеборзі в 2012 році, і було приємно бачити, як вантажівки доставляються нашим клієнтам в Естонії. Моя робота полягає в тому, щоб дати нашим клієнтам змогу долучитися до спільноти Volvo і насолоджуватися поїздками на вантажних автомобілях. З невеликою і чудовою командою з продажу ми організовуємо доставку вантажівок Volvo FH нашим клієнтам найкращим способом.

21: Томас Турессон. Лундбі — Ґетеборг, Швеція
Менеджер сегменту — далекі перевезення

— З 1993 року Volvo FH встановив нові стандарти в галузі вантажних перевезень. Моя глобальна відповідальність полягає в тому, щоб дати всьому цьому тривати, щоб ми рухали прогрес уперед і щоб Volvo FH завжди залишався природним першим вибором клієнта.

20: Матс Карлссон Лінд. Ґетеборг, Швеція
Директор з планування виробництва

— Я провів 35 років свого життя, будучи долученим до розвитку і еволюції вантажівок Volvo. У ті роки я був долучений до всіх значних модернізацій. Було дуже приємно бачити і чути вердикт клієнта щодо новин, які ми представляли. Це дає багато енергії, щоб рухатися вперед і, як і раніше, перевищувати очікування наших клієнтів.

19: Соня Родрігес. Куритиба, Бразилія
Координатор виробництва серії F

— Моя участь у тому, щоб зробити Volvo FH видатною вантажівкою, полягає в керівництві людьми, долученими до виробництва високопродуктивного автомобіля, який вражає та пробуджує захоплення у кожного на дорозі.

18: Ескіл Стурессон. Ґетеборг, Швеція
Головний інженер

— Як для головного керівника проекту Volvo FH, запущеного у 2002 році, для мене було честю працювати з фантастичною командою, яка розробила успішний Volvo FH!

17: Симона Ханун. Туве — Ґетеборг, Швеція
Складальник

— Я якнайкраще виконую свої завдання на шасі базового модуля, щоб відправляти нашим клієнтам бездоганний вантажний автомобіль високої якості.

16: Роман Тросін. Таллінн, Естонія
Територіальний менеджер, VFS Estonia

— Я надаю гнучкі та виважені фінансові рішення для клієнтів, які хочуть придбати Volvo FH. Я тісно співпрацюю з продажною групою Volvo Group, щоб забезпечити нашим клієнтам надання належних послуг з підтримки їх вантажівок FH.

15: Іда Ляйтнер. Туве — Ґетеборг, Швеція
Складальник

— Моя частина роботи — забезпечити якісне завантаження в контейнері, щоб клієнт залишався задоволеним.

14: Мартін Томлінсон. Уорік, Великобританія
Керівник Демонстрації продукції у Великобританії і Ірландії

— Я демонструю Volvo FH, найкращий вантажний автомобіль на ринку, нашим клієнтам та журналістам.

13: Діого Діас дос Сантос. Куритиба, Бразилія
Виробництво GTO E&BM

— Ми щодня інтенсивно та активно працюємо, завжди орієнтуючись на успіх клієнта. Багато транспортних засобів проходить через нашу команду, і ми завжди прагнемо безпечного та здорового навколишнього середовища, оскільки це дозволяє нам забезпечити відмінну якість.

12: Ґленн Йоганссон. Ґетеборг, Швеція
Менеджер з безпеки продуктів

— Я працював лідером проекту Airbag, коли Volvo Trucks, як перший виробник важких вантажівок, представив у 1995 році подушку безпеки для водія. Окрім усіх викликів, таких як розробка самої системи подушок безпеки, найкраще підтвердження загальної стійкості FH до аварій я отримав у 1997 році, коли німецька газета повідомила на першій сторінці: «Я дякую Богові і Volvo за те, що вижив у катастрофі». Це були слова водія Volvo FH, оснащеного подушкою безпеки, який ззаду врізався у припарковану вантажівку на дуже високій швидкості на шосе. Водій вийшов із кабіни після катастрофи без жодних травм і вийшов на роботу через кілька днів. 

11: Сандер Коивусте. Тарту, Естонія
Адміністратор з продажів

— Я працюю адміністратором з продажів та є послом Volvo, який забезпечує передачу Volvo FH замовнику разом з необхідним навчанням, щоб вантажівка використовувалася найкращим чином. У своїй роботі я завжди в першу чергу орієнтуюся на інтереси клієнта.

10: Шилпа Віджаякумар. Бангалор, Індія
Молодший інженер-механік, гальма і шини

— Я працюю з гальмами і відповідними модулями САПР, в тому числі для їх документування. У такий спосіб я граю свою роль у тому, щоб для кожної вантажівки надходили вірні запасні частини. 

9: Бйорн Андерссон. Ґетеборг, Швеція
Старший головний інженер

— Робота з творчими та інноваційними технологіями протягом 44 років, такими як перша подушка безпеки для важких вантажівок і розробка рульової колонки для Volvo FH, яка все ще перебуває у світовому класі, була і залишається дуже захоплюючою.

8: Джон Комер. Уорік, Великобританія
Начальник відділу управління продуктами

— Це велика честь і привілея працювати з Volvo FH і спостерігати за тим, як вона рухала прогрес останніми 25 роками, і, що важливіше, як це забезпечувало успіх клієнтів. У грудні 1992 року я відвіз першу випробувальну вантажівку з Ґетеборгу до Локербі. Рухаючись по М6 я думав, що на південному напрямку може статися велика аварія, тому що всі водії вантажівок слухали свої радіостанції і викручували шиї, щоб краще роздивитись приголомшливий аеродинамічний профіль. Захоплюючий у 1993 році і все ще приголомшливий сьогодні — щасливого 25-річчя, Volvo FH!

7: Клаудіо Ґаллерані. Больтьєре — Зінгонія, Італія
Комерційний директор

— Все моє робоче життя і кар'єра у Volvo дуже тісно пов'язані з Volvo FH, починаючи з першого запуску у 1993 році. Впродовж усіх років з тих часів я продовжував слідкувати за розвитком цієї чудової вантажівки на всіх етапах розробки: завжди інноваційна, завжди на один крок попереду всіх інших конкурентів. Продаючи її щодня, я завжди отримую нове задоволення та мотивацію робити це й надалі.

6: Аньян Уайвік. Бангалор, Індія
Старший інженер — Підтримка спеціальних транспортних засобів та адаптації під вимоги клієнтів

— Я працюю з технічними рішеннями та підтримкою у перетворенні автомобілів, щоб відповідати унікальним вимогам клієнтів. 

5: Ракель Амадорі. Куритиба, Бразилія.
Менеджер із закупівель проекту у Volvo Group Латинська Америка

— Я є менеджером із закупівель проекту у Volvo Group. Я відповідаю за розробку нових деталей для вантажних автомобілів та контроль за діяльністю ланцюга постачання. Частиною моєї роботи є обговорення найкращих умов постачання для ліній Volvo. Я працюю над внутрішнім обладнанням кабіни і розробляю нове сидіння, ліжко, внутрішнє оздоблення і штори для вантажівки Volvo FH.

4: Хосе Мігель Альберкілла. Мадрид, Іспанія
Менеджер комерційних пропозицій ринку послуг

— Запуск FH — це моя перша велика подія у Volvo. Я хотів би представити всіх людей із післяпродажного відділу, які працювали протягом останніх 25 років, працюють сьогодні і працюватимуть завтра, щоб забезпечити високу якість FH на дорозі.

3: Маріус Бенюліс. Вільнюс, Литва
Керівник комерційної групи ринку послуг

— Разом із колегами я відповідаю за успішну роботу відділу ринку послуг. Ми працюємо над продажом послуг і продуктів, аналізуємо групи продуктів і сегменти клієнтів, створюємо різноманітні рекламні акції та спеціальні пропозиції. Щодня я приходжу на роботу і я знаю, що успіх компанії починається з того, що я можу зробити для поліпшення якості. Навіть найменше вдосконалення врешті решт робить великі зміни.

2: Катаріна Нотемюр. Ґетеборг, Швеція
Керівник групи

— У 1989 році я почав працювати у модельній майстерні Volvo Trucks як модельний тесляр, і з самого першого дня я працював над створенням моделей для кабіни Volvo FH. З того часу я працюю лідером команди в майстерні зі створення моделей/прототипів та розробляю кабіну з огляду на невпинне вдосконалення і якість.

1: Агінальдо Олівейра. Куритиба, Бразилія
Виробництво GTO E&BM

— Я лідер команди та працюю над кінцевим випуском вантажівок FH. Ми проводимо функціональні випробування транспортних засобів та перевіряємо весь процес складання, щоб дати добро на відправку вантажівки нашим клієнтам. Volvo FH — надійний автомобіль, надзвичайно довговічний, дуже зручний і що найважливіше: зібраний з думкою про успіх клієнта.