Trucks

Журнал "ЧАС VOLVO"

Неймовірні історії на тему вантажівок — лише тут

 

Статті

115 matches

1 of 6

  • Новий двигун Volvo Trucks D17 з потужністю до 780 к. с. і крутним моментом до 3800 Н·м — це ідеальний вибір для найважчих вантажів і найскладніших завдань у галузі вантажоперевезень.

  • Новий модельний ряд великотоннажних вантажівок Volvo Trucks відрізняється покращеними енергоефективністю і витратою пального завдяки деяким новим функціям й оновленням.

  • Оглядовість і максимальне збільшення поля зору водія необхідні для безпеки дорожнього руху, тому Volvo Trucks надає цим параметрам пріоритетне значення на етапі розробки вантажівок

  • Технології та інновації

    2024-02-09

    Розробка вантажівки майбутнього

    Дізнайтеся, як сміливе оновлення дизайну аеродинамічних кабін Volvo Trucks ознаменовує нову епоху ефективності.

  • Система оглядових камер від Volvo Trucks зменшує споживання пального й витрати, а також підвищує рівень безпеки за рахунок покращення прямої та опосередкованої оглядовості.

  • Технології та інновації

    2024-01-29

    Розробка Volvo FH Aero | Volvo Trucks

    Volvo FH Aero встановлює нові стандарти енергоефективності та витрати пального завдяки своєму інноваційному аеродинамічному дизайну та подовженій кабіні.

  • Оптимізована енергоефективність, покращена оглядовість і чудові умови для водіння — ось чого можна очікувати від інновацій, представлених Volvo Trucks 29 січня. Ці ключові покращення функцій гарантують значні переваги для транспортної галузі, водіїв і суспільства в цілому. Ось огляд найважливіших новин.

  • Для багатьох водіїв вантажівок автомобіль — це більше, ніж робоче місце. Це другий дім. Інвестуючи в комфорт водія і функції, які полегшують повсякденну роботу у вантажівці, компанії не лише покращують добробут працівників, але й збільшують свої шанси залучати й утримувати кваліфікованих працівників.

  • Про що б не йшла мова — чи то дотримання юридичних норм, чи то підвищення ефективності роботи, — забезпечення постійного підключення до мережі набуває все більшого значення для транспортних компаній і перевізників. Але як забезпечити безперервний і ефективний обмін даними, а також їхній захист та конфіденційність?

  • З моменту запуску Cистема динамічного управління від Volvo допомагає запобігати ДТП і робить повсякденну роботу водіїв вантажівок безпечнішою. Досвідчений водій вантажівки Петер Еєн вважає, що одного разу система врятувала його від серйозної аварії.

  • Поки траплятимуться ДТП, компанія Volvo Trucks шукатиме шляхи підвищення безпеки дорожнього руху, щоб досягти своєї мети – повної відсутності аварій. За допомогою досліджень і найсучасніших технологій ми прагнемо запобігати ДТП до того, як вони стануться.

  • Вантажні автомобілі стають все більш високотехнологічними, тому програмне забезпечення стало так само важливим, як і будь-які їхні механічні частини або компоненти. Насправді, в сучасній автомобільній промисловості програмне забезпечення відіграє важливу роль у підвищенні часу безвідмовної роботи, безпеки та паливної економічності.

  • Технології та інновації

    2023-05-23

    9 нових та оновлених функцій безпеки Volvo Trucks

    Технології мають фундаментальне значення для сучасної безпеки дорожнього руху – і це, безумовно, стосується компанії Volvo Trucks, яка протягом багатьох років розробляє безліч новаторських функцій. Тепер же було представлено цілу низку нових функцій безпеки, які відіграють важливу роль у реалізації концепції Volvo «нуль аварій», що має на меті унеможливити всі нещасні випадки за участю вантажівок Volvo.

  • У двох окремих тестах, проведених німецькими журналами про вантажні автомобілі, вантажівка Volvo FH з I-Save посіла перше місце за показником паливної економічності. «Це дійсно підтверджує, що наша наполеглива праця приносить свої плоди. А з нашими оновленими двигунами Volvo FH з I-Save стане ще більш економічною», – говорить Пітер Францен, керівник відділу двигунів Volvo Trucks.

  • Технології та інновації

    2022-04-11

    Нові покращення аеродинаміки Volvo FH

    Оновлення аеродинамічного дизайну Volvo FH дозволяє ще більше зменшити розділення повітряних потоків та аеродинамічний опір, а отже, допоможе заощадити ще більше пального під час перевезень на далекі відстані.

  • Нещодавно представлені оновлення стандарту Євро 6 Step E сприяють значній економії пального, незалежно від того, чи займаєтеся ви магістральними, регіональними перевезеннями, постачанням чи працюєте в будівельній або гірничодобувній галузі. Компанія Volvo переглянула весь силовий агрегат і зробила низку модернізацій, які не тільки підвищують паливну економічність, а й забезпечують більш плавний і приємний режим водіння – як на дорозі, так і на бездоріжжі.

  • Transport story

    2020-09-17 1 хвилина читання 1 хвилина читання

    Еволюція від Volvo Trucks

    Мінлива константа. Volvo Trucks невпинно розвиваються. З кожним новим поколінням випускається цілий ряд ретельно розроблених та спроектованих удосконалень.

  • Transport story

    2020-03-02 2 хвилини читання 2 хвилини читання

    Оновлений салон Volvo FH: створений з увагою до водія

    Відгуки водіїв стали ключем до оновлення інтер'єру кабіни вантажівок Volvo FH і FH16. Щойно Ви сідаєте за кермо, Вам стає зрозуміло, що ці вдосконалення допомогли створити набагато безпечніші, комфортніші та зручніші умови для водіння.

  • Transport story

    2020-03-02 6 хвилин читання 6 хвилин читання

    Новий Volvo FM — інтер'єр кабіни: абсолютний комфорт водія

    Редизайн салону кабіни Volvo FM — вперше з моменту запуску моделі наприкінці 1990-х. Каріна Бістрьом, головний дизайнер інтер'єру у Volvo Trucks, пояснює, що надихало її та колег під час повного оновлення дизайну кабіни.

  • Performance & Fuel

    2020-03-02 2 хвилини читання 2 хвилини читання

    «Найекономічніший модельний ряд вантажівок у нашій історії»

    Завдяки економічному силовому агрегату та конфігурації шасі новий модельний ряд Volvo Trucks дозволяє значно знизити витрати палива та викиди CO2. Також нові вантажівки є частиною довгострокового плану по забезпеченню нульового рівня викидів.

115 matches

1 of 6